Patru femei gardian au ramas gravide cu acelasi detinut

noiembrie 26, 2014

Se pare ca barbatul le-a ademenit pe femei cu cadouri scumpe, inclusiv carduri si inele de diamant. Banii nu reprezentau o problema pentru ca Tavo White, sef al unei bande de mafioti din SUA, a reusit chiar sa stranga aproximativ 16.000 $ intr-o singura luna in timp ce se afla in inchisoare. Sumele gasite ulterior de investigatori proveneau din contrabanda cu droguri si telefoane mobile, pe care Tavo White le introducea in inchisoare cu ajutorul complicilor sai.

Barbatul, detinut intr-o inchisoare din Baltimore, considera ca el este adevaratul sef al institutiei unde este inchis, declarand in repetate randuri: „Eu reprezint legea”. De asemenea, pe casetele cu inregistrari realizate de FBI, acesta a afirmat de mai multe ori faptul ca cei care il tin inchis trebuie sa inteleaga ca toata inchisoarea este a lui si de aceea poate sa faca ce vrea.

Aparent, femeile care asigurau paza s-au indragostit de Tavo, fiind impresionate de influenta acestuia, chiar si in perioada in care a fost inchis. Cele patru au recunoscut ca au intretinut relatii sexuale cu detinutul, ramanand ulterior insarcinate. Doua dintre ele si-au tatuat chiar numele lui pe gat si pe incheietura mainii.

Toate aceste informatii au iesit la iveala in momentul in care autoritatile au descoperit reteaua de contrabandisti din interiorul inchisorii. Se pare ca 13 gardieni, printre care si cele patru femei care au ramas gravide, introduceau in mod ilegal in inchisoare bunurile pentru contrabanda. In urma investigatiilor, acestia au fost suspendati, iar conducerea inchisorii a inceput demersurile pentru concedierea lor.

Sursa: Metro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro