Păstrează ce e valoros în viața ta, renunță la ce e inutil!

Zilele trecute căutam câteva informații despre împrumuturile online și am descoperit www.lantop.se, amintindu-mi de o întâmplare de acum 3-4 ani. La fel ca și acum, am împrumutat niște bani pentru că urma examenul de bacalaureat al fiului cel mare și majoratul, iar cu o sumă mică am achiziționat și 2 bilete la un concert pe care îl așteptam cu nerăbdare. Puteți crede că am renunțat la concert în favoarea a două zile minunate petrecute cu cea mai bună prietenă? Deoarece întregul eveniment și reîntâlnirea mi-au adus numeroase beneficii, mi-am regândit opțiunile după modelul: păstrează ce e valoros în viața ta, renunță la ce e inutil!

Niciodată să nu renunți la ceva plăcut doar pentru că trebuie să-ți recuperezi niște cheltuieli. Altfel spus, să nu faci ceva din obligație! Din păcate, unii oameni investesc într-un produs sau o afacere, și apoi continuă să investească timp, bani și efort pentru ceva lipsit de valoare, motivați fiind doar de faptul că au cheltuit niște bani. Gândind astfel, te vei trezi că vei proceda mereu la fel, și acest tip de atitudine îți poate afecta viața și deciziile. Urmează întotdeauna calea intuiției, și te vei alege cu un final mai bun!

Nu mai sta la actualul job dacă nu îți place! Am cunoscut persoane care au hotărât după mai mulți ani să-și schimbe meseria, să facă ceva ce visau cu adevărat. Majoritatea oamenilor nu au curaj, și de cele mai multe ori școala pe care o urmează este aleasă de părinți. Nu considera că va fi pierdere de timp și bani să o iei de la capăt! Cei care au cel mai răsunător succes în afaceri sunt cei care își urmează pasiunea.

Nu mai continua o relație care pare sortită eșecului! Nici de teama de a sta singur, nici pentru că simți afecțiune față de partener. O relație perfectă este cea fără dubii, în care nu vezi decât un sens, ÎNAINTE! Nu spunem să nu dai șanse unei relații, dar renunțând la ceva ce ne ține pe loc, vom evolua!

Renunță la emisiunea care nu-ți mai place! Mi s-a întâmplat, recunosc, să aștept cu sufletul la gură o emisiune sau un film dintr-o serie, și să fiu dezamăgită. De multe ori am stat să privesc până la capăt, gândindu-mă de fapt cât am râs la ultima comedie, cât am admirat concurenții la ultimul concurs și tot așa. La un moment dat n-am mai îndurat, mi-am luat o carte și m-am afundat în lectură. Nu accepta să faci ceva din obișnuință sau pentru că ai investit bani sau timp!

Nu mânca mâncarea care nu-ți place! Sunt femei care, temându-se să nu arunce banii la gunoi, deseori termină mâncarea copiilor. Când vor să arate bine și probează rochia cea mai frumoasă din șifonier observă că nu li se mai potrivește. Nu economisim deloc dacă, mâncând ca să nu aruncăm la gunoi, luăm medicamente sau cumpărăm haine noi!

Organizează-ți casa cât mai simplu! Ultima problemă din listă, pe care am rezolvat-o, a fost supra-aglomerarea casei. Mai era puțin și adunam atâta mobilă cât să încapă în Tokyo și cărți cât pentru cea mai mare bibliotecă din lume! Am analizat toate împrumuturile prin sms rapid (alla sms lån snabbt) și am renovat totul. Simt că nu a costat mai nimic. Curățenia săptămânală efectiv durează 2-3 ore, pe când înainte nu-mi ajungeau 3 zile. Simt că am renăscut, că am început o altă viață…Desparte-te și tu de ceea ce este umplutură în viața ta. Această greutate nu face decât să te apese, și chiar dacă ai cheltuit bani sau timp, nu îți va aduce niciun folos!

 

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Comments

comments