Pastiera Napoletana și cozonacul Colomba: deserturile tradiționale ale Paștelui italian

aprilie 18, 2025

Pe măsură ce Paștele se apropie, mirosul dulce al aluatului proaspăt copt cu coajă de portocală inundă cofetăriile din Italia. Pastiera Napoletana și cozonacul Colomba sunt deserturile tradiționale pregătite de italieni pentru Paște.

Pentru cele mai recente știri:
https://euronews.ro/

Abonați-vă la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbATDExtWstHnwWELZnXNZA

Urmăriți-ne și pe Social Media:
https://whatsapp.com/channel/0029VaCnS0e4Y9luISUdOk1n

https://www.facebook.com/ro.euronews
https://www.instagram.com/euronews_romania

@euronews.romania

Sursa: Youtube / Euronews Romania

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro