Pasionatii de aventura vor putea, in sfarsit, sa i se alature lui Alin Totorean in noua sa expeditie!

Dupa expeditiile Atacama 2008 si Australia 2009, intens mediatizate pentru dificultatea si unicitatea lor, romanul Indiana Jones se pregateste zilele acestea pentru o noua experienta: Etiopia 2010 istorie, antropologie, natura si aventura.

Expeditia va demara pe data de 17 februarie 2010, avand durata de o luna si jumatate. In acest timp, expeditionarul Alin Totorean va parcurge aproximativ 1900 km, in nordul si vestul Etiopiei, atat pe jos cat si cu mijloace de transport locale.

Etiopia 2010 reprezinta a IX-a etapa a proiectului Descopera-ti Semenii, proiect unic pe piata romaneasca si demarat in anul 2003, cu scopul de a aduce la cunostinta publicului informatii inedite, bazate pe experiente reale, cum ar fi testarea limitelor umane in conditii extreme sau integrarea - pentru o anumita perioada de timp in diverse comunitati mai putin cunoscute.

Spre deosebire de expeditiile precedente, Etiopia 2010 va cuprinde un aspect unic, inedit. Pentru prima data, expeditionarul Alin Totorean va da sansa celor interesati de un alt fel de a calatori sa-si descopere semenii la fata locului, nu doar prin intermediul prezentarilor post-expeditii. Asadar, dupa cateva saptamani de expeditie solitara in Etiopia, Alin Totorean ofera pasionatilor de aventura posibilitatea de a se intalni cu el acolo si de a trai alaturi de el experiente unice, impartasindu-le pe viu din incercarile unei expeditii.
Cei interesati sa faca parte din grupul care-l va intalni pe Alin Totorean in Etiopia pot gasi mai multe informatii pe site-ul personal al expeditionarului, www.wildtrack.ro, sau pe blogul acestuia, www.alin-totorean.blogspot.com.

Sponsorii principali ai expeditiei Etiopia 2010 sunt: Terra Magazin, Euroconsult, Intercapital Invest, Pizza 5 Colturi.

Va reamintim ca dintre realizarile de mare succes ale expeditionarului si fotografului Alin Totorean fac parte:
- prima expeditie romaneasca solitara in Mongolia;
- este singurul roman care a traversat, pe jos, cel mai arid desert din lume (Desertul Atacama din Chile);
- prima explorare romaneasca, pe jos, a continentului Australia.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro