Participarea ministrului Educatiei, doamna Ecaterina Andronescu, la Gala Premiilor de Excelenta a Fundatiei – Acad. Marin Voiculescu Educatie – Sanatate – Cultura

Ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, doamna Ecaterina Andronescu, va participa miercuri, 5 decembrie, la Gala Premiilor de Excelenta a Fundatiei „Acad. Marin Voiculescu", ce se va desfasura cu incepere de la ora 12.00, la Hotel Intercontinental, sala Rapsodia (etaj 1). Evenimentul este organizat anual cu scopul de a premia tineri cu performante deosebite in cariera profesionala, precum si mari nume din lumea universitara, a caror intreaga activitate a contribuit la progresul invatamantului, stiintei si medicinei romanesti.
Cu acest prilej, se vor acorda diplome si medalii de excelenta unor mari personalitati ale lumii medicale, culturale si media, precum si unor tineri elevi si medici, tinere sperante cu potential ridicat de dezvoltare in domeniul sanatatii.
Printre personalitatile invitate se regasesc Ionel Haiduc, Presedintele Academiei Romane, dr. Raed Arafat, ministrul Sanatatii, academician Leonida Gherasim, dr. Carmen Orban, managerul Institutului Clinic Fundeni, prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, presedintele Senatului UMF „Carol Davila" Bucuresti, prof. dr. Daniela Bartos, sef Sectie Medicina Interna si Gastroenterologie la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca si prof. dr. Mircea Beuran, sef Sectie Chirurgie din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca.
Gazda evenimentului va fi prof. univ. dr. Mihai Voiculescu, presedintele Fundatiei „Acad. Marin Voiculescu".