Parteneriat Raiffeisen Bank si Posta Romana

Posta Romana si Raiffeisen Bank au dezvoltat impreuna un serviciu care permite plata on-line la ghiseele informatizate ale postei a facturilor la utilitati. Incasarea facturilor se face fara comision, in conturile furnizorilor (Distrigaz Sud, MobiFon SA) deschise la Raiffeisen Bank, pe baza unei solutii tehnice dezvoltate de catre banca. Pentru Distrigaz facturile pot fi platite atat prin oficiile informatizate din Bucuresti cat si din 19 judete din sudul si centrul tarii. Pentru operatorul de telefonie mobila MobiFon (Connex) serviciul a fost extins luna aceasta in toata tara. Astfel, facturile Connex pot fi platite de utilizatori in aproape 500 de oficii postale.

“Implementarea acestor servicii in oficiile postale incluse in reteaua informatizata dezvoltata de Posta Romana reprezinta inca un pas facut de compania noastra pentru a economisi timpul clietilor. In acelasi timp, oferim populatiei posibilitatea de a beneficia, la acelasi ghiseu, pe linga serviciile postale, de servicii de incasare a taxelor si a impozitelor locale, a facturilor emise de furnizorii de utilitati, precum si de catre operatorii de telefonie si comunicatii prin cablu”, a declarat Dan Mihai Toader, directorul general al Postei Romane.

Acest serviciu pus la dispozitie de Raiffeisen Bank prin oficiile postale are un grad de securitate ridicat, permitand modalitati de verificare complete si complexe a tranzactiilor efectuate.

“Prin acest proiect, Raiffeisen Bank isi extinde practic prezenta teritoriala in ofiiciile postale informatizate, facilitind populatiei plata facturilor la utilitati in mai multe locatii. Vom continua sa dezvoltam acest serviciu, extinzind colaborarea si cu alti furnizori importanti de utilitati, pentru confortul cetateanului”, a declarat Marinel Burduja, Prim Vicepresedinte Raiffeisen Bank. (Posta Romana)