Parteneriat Orange – F.C. Dinamo

Orange, liderul telecomunicatiilor mobile in Romania si Dinamo, Campioana Romaniei, anunta lansarea unui parteneriat inedit pe piata romaneasca.
Acest parteneriat isi propune nu doar simpla promovare a brandului Orange in toate jocurile nationale si internationale ale F.C. Dinamo Bucuresti, prin prezenta logo-ului pe tricourile oficiale de joc, ci si dezvoltarea unei oferte de servicii mobile dedicate suporterilor fotbalului, cum ar fi continut pentru telefonul mobil in portalul Orange World - interviuri cu jucatori, articole, videoclipuri de la antrenamentele echipei, imnul echipei ca ton de apel, etc. - precum si organizarea de diverse evenimente, concursuri cu premii.
Strategia de sponsorizare Orange cuprinde trei directii: sport, cinema si muzica.
In ceea ce priveste sportul, Orange Romania sustine echipa nationala de rugby si Federatia Romana de Rugby, iar Grupul este sponsor oficial al Cupei Mondiale de Rugby, partener al competitiei de ciclism Tour de France si al Roland Garros. In portalul Orange World, clientii Orange pasionati de sport pot afla ultimele stiri, rezultate si clasamente din cele mai mari competitii sportive nationale si internationale, iar fanii fotbalului pot urmari videoclipuri near live cu cele mai importante faze ale meciurilor din Barclay Premier League si pot vedea in direct pe telefonul mobil meciurile din Liga 1.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro