Parodontoza, tratata cu succes prin laser la Dental Premier

Interventiile stomatologice efectuate cu ajutorul laserului sunt astazi populare pentru avantajele ce le aduc.

Conteaza si in ce conditii sunt realizate, precum si de cine, insa rezultatele promit reusita in eliminarea problemelor diverse.

Laserul se recomanda prin precizia foarte mare pe care o prezinta, prin faptul ca ranile se vor vindeca mult mai rapid, prin riscul foarte scazut de infectie. Interventiile realizate cu laser nu mai necesita suturi, iar cantitatea de anestezie folosita va fi mai mica. De asemenea, interventiile cu laser inseamna si reducerea sangerarilor, prin faptul ca sustin coagularea eficienta a vaselor de sange.

Astfel de interventii sunt realizate cu succes in cadrul clinicii Dental Premier din Bucuresti, care dispune de dotari ce respecta standardele internationale de igiena si functionare. O afectiune in cazul careia interventia cu laser este eficienta si cu rezultate deosebite este boala parodontala. Se manifesta la nivelul gingiei si a tesuturilor care sustin dintii, prin inflamare. Initial este vorba despre gingivita si ulterior este parodontita, care este o maladie severa, stadiu in care tesuturile sunt profund afectate.

Motivele pentru care apare afectiunea pot fi variate, orice duce la placa bacteriana si tartru. Se incadreaza in randul acestora lucrarile protetice vechi, cariile netratate, o igiena deficitara, diabetul, o imunitate scazuta, fumatul, dar si malpozitia dentara.

Tratamentul pentru parodontita, la Dental Premier

Trebuie subliniat faptul ca fiecare pacient va primi o abordare de tratament care sa corespunda cu stadiul afectiunii sale. Exista o succesiune de etape ce trebuie urmarite, in functie de asta.

Inainte de toate, intotdeauna va fi necesara consultatia ce vizeaza examenul clinic, radiografiile, bilant parodontal etc.

Un prim tratament va presupune detartraje in mod repetat, dezinfectia pungilor parodontale cu solutii antiseptice, laserul, alaturi de antibioticele generale, precum si aplicarea de antibiotice locale, alaturi de o instruire corespunzatoare cu privire la tehnica adecvata de periaj.

In cadrul reevaluarii, se vor efectua radiografii de control. Ulterior se va efectua tratamentul chirurgical – cu laser, aditii de os, substante pentru regenerarea acestuia, dar si chiuretaj gingival in camp deschis. Va fi necesara in acest caz mentenanta, prin vizite la cabinet, in vederea unei curatari profilactice.

Mai multe informatii despre cum se realizeaza un tratament parodontoza la Dental Premier, dar si detalii concrete, din surse sigure, cu privire la astfel de afectiuni sunt disponibile online pe site-ul clinicii sau direct la punctul de lucru din Bucuresti.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Parodontoza, tratata cu succes prin laser la Dental Premier