Park4Fly Otopeni – cea mai sigura solutie pentru soferi

A pleca cu avionul in vacanta este o bucurie si un privilegiu pe care putini il au in ziua de astazi. Insa ramane o problema care macina sufletele turistilor – unde isi parcheaza masina cat timp sunt plecati?Locurile de parcare sunt si asa putine si foarte disputate si controversate, iar intr-un oras in care traficul este foarte aglomerat, tot ce mai lipseste celor din provincie este sa nu gaseasca unde sa isi lase masina pe toata durata concediului in strainatate. Parcarea la aeroport Henri Coanda asigurata de specialistii https://park4fly.ro  este locul perfect pentru ca masinile sa se afle in siguranta! Una din cele mai renumite si mai accesibile ca si pret parcare privata aeroport Otopeni isi deschide portile turistilor cu oferte de nerefuzat!

De ce Park4Fly reprezinta varianta preferata de turistii din toate colturile tarii?

In primul rand, apropierea de aeroport este demna de mentionat. Cei 800 de metri sunt parcursi cu o masina asigurata tot de aceasta companie, iar un alt mare avantaj este acela ca zona este supravegheata non-stop atat de camere de supraveghere care pot fi accesate si de catre clienti prin intermediul gadgeturilor cat si de paznici angajati sa isi faca datoria indiferent de ora din zi sau din noapte si de vreme.

Monitorizarea este foarte eficienta astfel ca masina este pe cele mai buni maini. Din Grecia, Italia sau din insulele exotice unde au decis sa isi petreaca cel mai frumos concediu, romanii pot vedea ce se intampla cu masina lor si pot lua o decizie inspirata in cazul in care observa ceva in neregula. Insa in cadrul companiei Park4Fly nu exista nereguli!

Compania asigura suport pentru clienti 24/24 in cazul in care sunt necesare informatii sau indrumari pentru a face o alegere. La intoarcere, masina ii va astepta pe turisti in acelasi loc, in aceleasi conditii in care a fost lasata, spre surprinderea si bucuria acestora!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Park4Fly Otopeni – cea mai sigura solutie pentru soferi