Pariurile sportive: date despre 2018

mai 16, 2017

Pariurile sportive în Italia au devenit un subiect destul de discutat considerând numărul mare de utilizatori și pasionați ale acestora. O dată cu începerea campionatului de fotbal de serie și Cupele Europene precum Europa League și Championship League, volumul și numerele devin tot mai importante într-un sector care trece, deja de câțiva ani, printr-o stagiune de hype și succes veritabil. Explicarea cauzelor acestui fenomen nu este un lucru simplu și, în același timp, nu putem reduce totul la o singură parte, chiar dacă destul de mare, de experți și jucători abituali.

În baza datelor disponibile pentru perioada de la ianuarie 2015 la primele luni din 2016, descoperim că sunt mai mulți jucători și utilizatori „de eveniment”, care în timpul evenimentelor sportive cele mai mari, devin și ei jucători și pasionați ai aceste practici încă nu prea cunoscută, numită pariuri online. În Italia sunt diferite agenții specializate în sectorul agenților de pariuri.

O parte a realității mai cunoscute, așa cum e casa de pariuri online 888sport.ro, este o înflorire de agenții capabile să dea utilizatorilor cote tot mai convenabile și să le atragă atenția. În competițiile importante, precum campionatul european de fotbal care a avut loc în Franța nu demult, au fost înregistrate cifre uriașe pe tot parcursul lunii în care campionatul a avut loc. Același mecanism are loc și în toamnă, atunci când au loc campionatele A și B și Cupele Europene.

Însă nu doar fotbalul este vizat, interesul față de celelalte sporturi în Italia crescând datorită posibilității de a paria și pe campionatele internaționale de Basket, Hockey și Formula 1. În special în Basket, datorită campionatului NBA, foarte mulți pasionați reușesc să se delecteze prin pariuri. Cel al pariurilor online este un sector în expansiune și creștere continuă, care în zilele noastre vizează tot mai multe persoane, utilizatori și jucători activi.

Desigur, cifrele și numerele care se învârt în jurul celorlalte sporturi nu pot fi paragonate la cele care au fost cheltuite în timpul Mondialului din Brazil din anul trecut. În 2014, în ceea ce ține de pariuri online, am atins un record, cel puțin în ceea ce privește stitisticele actuale care nu au fost încă actualizate cu datele despre Europenele de fotbal în Franța.

 

19 octombrie 2018

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro