Papagalii au pus gând rău liniei de internet de mare viteză din Australia

Rețeaua națională de internet din Australia întâmpină probleme serioase în demersul de a furniza internet de mare viteză populației. Planul de a duce fibra optică în casa fiecărui australian pare să întâmpine un val de opoziții neașteptate. Se pare că păsările se opun modernizării rețelei de internet.

Conform BBC, tehnicienii care lucrează la rețea au descoperit daune la nivelul fibrei la capetele sala, mai exact în locurile unde urmează să fie montate turnurile de comunicații ale viitoarei rețele. Se pare că păsările ar fi găurit învelișul de protecție al cablului și ar ajuns la fibră. Din fericire, papagalii nu au reușit să ajungă la cablurile active deoarece acestea erau protejate în cutii de plastic. Totuși, cablurile distruse din noua rețea vor trebui înlocuite, ceea ce înseamnă o cheltuială de aproximativ 7.700 USD.

Responsabilii cu extinderea rețelei spun că acestea sunt riscurile în Australia. Dacă șerpii sau păianjenii nu reușesc să îți provoace pagube, papagalii vor reuși, cu siguranță.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro