Pantofii sport Nike Glide FlyEase si-au facut aparitia chiar si la Jocurile Olimpice

Jocurile Olimpice se organizează în vara anului acesta în Japonia, în ciuda opunerilor din partea locuitorilor. Un lucrur este sigur: sportivii vor putea fi urmăriți concurând în cele mai noi echipamente de la brand-urile de renume care îi sponsorizează și îi asistă cu acestea la atingerea nivelului maxim de performanță. Nike a anunțat deja, înaintea Jocurilor, câteva dintre piesele de îmbrăcăminte pe care jucătorii le vor purta, dar cu siguranță trebuie să fim atenți și la piesele rezervate pentru cei ce câștigă medalii.


Colecția Nike este compusă din pantaloni și jachete realizate din materiale reciclate în proporție de 100%, iar încălțămintea este și ea realizată parțial din materiale reciclate. Acesta nu este, însă, singurul lucru special la aceasta în acest an. Încălțările vin cu noua tehnologie de la Nike, FlyEase, care este special concepută pentru o încălțare mai facilă a pantofilor sport, în special pentru oamenii care întâmpină dificultăți în a se încălța singuri. Tehnologia Glide FlyEase este asemănătoare cu cea Go FlyEase introdusă anul trecut, doar că Glide FlyEase are călcâiul flexibil. Tot ce trebuie să faci este să încalți pantofii sport și să apeși, iar acesta se repune la locul său, în timp ce o bandă foarte elastică asigură faptul că piciorul este bine poziționat.

 

 

 

Deși au review-uri foarte bune, brandul Nike a fost și criticat pentru lansarea noilor încălțări cu tehnologie Go FlyEase, pentru că cantitatea limitată produsă face dificilă achiziția de către persoane care chiar au nevoie de aceste încălțări. Faptul că aceste încălțări vor ajunge la Jocurile Olimpice, va reprezenta o metodă de a aduce la cunoștință nevoia de articole sportive accesibile și sustenabile.

 

Vice-președintele Brett Hold a declarat că compania era deja pregătită pentru Jocurile Olimpice din 2020 și că amânarea nu a făcut decât le permită să vină cu modele în plus. În mod tradițional, Nike Running își sincronizează lansarea de noi tehnologii odată cu Jocurile Olimpice, însă totul s-a schimbat din 2017 când Nike a lansat Breaking2 pentru a îi ajuta pe maratoniști să depășească recordul de 2 ore. Acea investiție și inginerie s-au concretizat prima dată în modelele Vaporfly până la modelul Vaporfly Next% din 2020, iar acum în modelele VaporFly Next%2 și Air Zoom Alphafly Next%2, cu concentrare asupra tehnologiei tălpii.

 

Pantaloni scurți Nike emag.ro avem si haine!

 

Înainte, compania era preocupată să facă încălțări cât mai ușoare, iar acest lucru este încă important, dar atleții au nevoie de retur de energie pentru a preveni oboseala picioarelor. Cu siguranță, Nike rămâne unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de îmbrăcăminte și încălțăminte atletică, sponsorizând zeci de atleți din diferite țări și diferite sporturi. Este de apeciat faptul că compania se gândește în mod constant la metode prin care poate îmbunătăți performanța sportivilor săi, dar și a confortului și a siguranței acestora când concurează sau se antrenează, fie că este vorba despre pantofi sport, pantaloni scurți Nike sau alte tipuri de echipamente.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro