Pantofi de dama online

Nu cred ca exista piese vestimentare pe care femeile sa le iubeasca mai mult decat pantofii. Ne entuziasmam peste masura la vederea unei perechi fabuloase de pantofi, motiv pentru care ajungem adesea sa facem achizitii nesabuite.

Dar nimic nu este mai trist ca o pereche frumoasa de pantofi care zace in sifonierul tau fara sa fie purtata. Citeste mai departe pentru a afla cum sa eviti trei dintre cele mai frecvente greseli pe care le fac femeile atunci cand cumpara pantofi.

Eu, una, ma fac vinovata de multe dintre greselile de mai jos. Am cumparat pantofi prea mari pentru ca nu gaseam marime mea, alteori i-am cumparat chiar mai mici; am investit intr-o pereche fabuloasa de pantofi doar ca sa realizez ca nu se asorteza cu nimic din garderoba mea sau ca nu ma avantajeaza; am cumparat pantofi cu tocuri prea inalte sau foarte inconfortabili si, chiar de mai multe ori, am cumparat pantofi dama care imi depaseau bugetul. Imi place sa cred ca am invatat cate ceva pe parcurs, desi nu garantez ca nu voi mai face aceleasi greseli pe viitor.

Daca esti ca mine, sigur vei dori sa arunci un ochi asupra celor mai frecvente trei greseli ale fashionistelor. Evita-le si vei econimisi timp si bani. Ah, si spatiu in sifonier.

Cumperi pantofi de dama marimea gresita

Daca vei intreba marii retaileri, vei afla ca cele mai frecvente retururi de pantofi au de a face cu marimea. De aceea este bine sa verfici marimea de doua ori inainte de a cumpara. Daca esti intr-un mgazin, probeaza pantofii inainte de a-i cumpara. Nu te teme sa te plimbi cu ei putin prin magazin, te poate ajuta mult. Daca, insa, cumperi online, arunca un ochi asupra tabelului de marimi sau citeste comentariile altor cumparatori pentru a afla daca marimile corespund. Oricum ar fi, cumparaturile online sunt cele mai dificile, mai ales in privinta pantofilor. Credeti-ma pe cuvant.

» Preluat de pe LivePr.ro
Pantofi de dama online