Panasonic castiga patru premii EISA pentru anul 2005-2006

septembrie 2, 2005

Panasonic a reusit performanta remarcabila de a castiga patru premii EISA pentru anul 2005-2006. Acestea sunt: camera foto digitala a anului 2005-2006 in Europa la categoria zoom, pentru modelul DMC-FZ5, dvd-player-ul anului 2005-2006 in Europa, pentru modelul DVD-S97, camera video digitala a anului 2005-2006 in Europa, pentru modelul NV-GS250, precum si premiul pentru televizorul ecologic al anului 2005-2006 in Europa, pentru modelul TX-28PN1 – prima data cand aceasta categorie a fost premiata. EISA (European Imaging and Sound Association) este o organizatie prestigioasa formata din reprezentanti ai 50 de reviste de specialitate, din 20 de tari europene.

Modelul DMC-FZ5 de camera foto digitala de la Panasonic, cu zoom optic x12, a castigat premiul pentru camera foto digitala a anului 2005-2006 in Europa, la categoria zoom

Membrii juriului au remarcat: ”Dimensiunile reduse nu inseamna ca avem de-a face numai cu o camera cu design deosebit. In cazul modelului DMC-FZ5 intalnim si o camera extrem de puternica. Aceasta camera compacta ofera lentile Leica si beneficiaza de zoom optic x12, putand fi utilizata fara probleme la distanta focala maxima sau in conditii de lumina slaba, datorita stabilizatorului optic de imagine MEGA O.I.S. In plus, un CCD de 5 MegaPixeli asigura calitatea imaginii, in timp ce procesorul de imagine Venus Engine II permite o operare facila si ofera o gama larga de posibilitati creative de lucru.”
Acordarea premiului EISA pentru camera foto digitala a anului 2005-2006 in Europa la categoria zoom, vine in completarea premiului TIPA (Technical Image Press Association) pe anul 2005 acordat modelului Panasonic DMC-FZ20, pentru cea mai buna camera foto digitala la categoria super-zoom.

Panasonic a obtinut pentru a saptea oara premiul categoriei camere video, cu modelul NV-GS250, care a fost votata camera video digitala a anului 2005-2006 in Europa.

”De la lentilele zoom Leica Dicomar, pana la cei trei senzori CCD si stabilizatorul optic de imagine, aceasta camera video compacta este un produs excelent” apreciaza membrii juriului video EISA. ”Panasonic NV-GS250 este o camera ergonomica si extrem de usor de utilizat. Fotografiile digitale sunt realizate la o rezolutie de 3.1 MegaPixeli si toate functiile principale sunt accesibile prin intermediul unui joystick extrem de usor de utilizat. Panasonic este un producator de traditie de camere video, iar noua camera NV-GS250 este un produs de top, care nu face altceva decat sa intareasca reputatia companiei.”

Panasonic DVD-S97 a obtinut premiul pentru cel mai bun DVD player al anului 2005-2006 in Europa

”Panasonic DVD-S97 beneficiaza de un design tineresc si de un pret rezonabil de vanzare. Modelul ofera o multime de functii, fiind ”dotat” cu tehnologie performanta. Suporta o gama larga de formate video si audio, oferind o imagine excelenta atat pe iesirea pe componente cat si pe cea HDMI. Un meniu on-screen intuitiv ofera acces rapid la toate functiile player-ului”, apreciaza membrii juriului.

Panasonic TX-28PN1 a castigat premiul EISA Green TV pentru anul 2005-2006

”Televizorul Panasonic TX-28PN1 a fost desemnat in mod clar castigator al primului premiu EISA Green TV pentru anul 2005-2006” au comentat membrii juriului. Acestia au remarcat faptul ca modelul analog de televizor TX-28PN1 ”arata cat de eficient poate fi un produs electronic destinat pietei de consum”. Juriul a concluzionat ca ”acest model este construit pe un sasiu ecologic, cu un traseu redus de fire si cu un continut mic de plumb. Scopul este acela de a reduce consumul de energie atunci cand este pornit cat si in modul stand-by. In plus, ofera un grad ridicat de reciclare”.

Premiile EISA

Premiile EISA sunt oferite anual ca o recunoastere a produselor noi care combina tehnologie avansata, functii cu valoare pentru consumator, design, ergonomie si un bun raport calitate pret. Produsele Panasonic si Technics au obtinut nu mai putin de 27 de premii incepand cu anul 1992.
Juriul EISA pentru domeniile Video si Home Cinema sunt formate din redactorii sefi si redactori de specialitate de la principalele reviste foto, video, audio din 20 de tari Europene. Dintre reviste amintim: Alt om Foto & Video (Danemarca), Alta Fidelidad (Spania), Audio (Portugalia), Audio (Polonia), Audio Review (Italia), Digital Video Home Theatre (Italia), DVD & Hjemekino (Norvegia) Heimkino (Germania), High Fidelity (Danemarca), HiFi News (UK), HiFi Video home Cinema (Franta), Kameralehti (Finlanda), Ljud & Bild (Suedia), Media Totaal (Olanda), Media Expert (Elvetia), Mix Life Video (Polonia), ITM Prakitker (Austria), Prestige Audio Video (Franta), Sound Vision (Grecia), Stereo & Video (Republica Ceha), Stereo & Video (Rusia), Sztereo (Ungaria), Video Popular (Spania), Stereo (Germania) and Digital Vision (Grecia).

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro