Pana pe 19 septembrie ai cea mai avantajoasa ...

septembrie 9, 2010

Vino pana pe 19 septembrie in magazinele Hervis si beneficiezi de preturi incredibil de mici atat la produsele de sport si timp liber, cat si la imbracaminte si incaltaminte pentru adulti si copii. Prin campania “Back to school” te bucuri de reduceri de pret la o multime de produse necesare inceputului de an scolar, de la marcile Adidas, Nike, Puma, Head, Wilson, Converse, Salomon, Columbia, Skechers, Benger, Denali, Kilimanjaro, X-Fact etc.

Pana pe data de 19 septembrie, in magazinele Hervis Sports & Fashion din toata tara, are loc campania de reduceri "Back to school" destinata tuturor elevilor si studentilor, dar si celor care doresc produse si echipamente sport de calitate superioara la cele mai mici preturi. Sute de perechi de incaltaminte sport si timp liber, rucasci, treninguri, jachete, genti de sport, dar si mingi, rachete de tenis, skateboard-uri, biciclete si echipament de mers pe munte au acum, la inceputul toamnei, preturi mult mai reduse decat in timpul sezonului.

Pentru mai multe detalii privind oferta si pentru a localiza cel mai apropiat magazin Hervis, accesati site-ul www.hervis-sports.ro

Va asteptam!

HERVIS SPORTS & FASHION

Compania Hervis Sports, membra a grupului austriac Spar, a fost infiintata in anii ´70 in Austria si are o traditie de peste 30 de ani in domeniul comertului cu articole sport si de timp liber de cea mai inalta calitate, la cele mai bune preturi si cu cele mai avantajoase oferte.

Magazinele Hervis Sports reprezinta un concept multi-brand, cu 60% din produsele comercializate apartinand marcilor sport consacrate - Adidas, Nike, Puma, Columbia, Mammut, ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Pana pe 19 septembrie ai cea mai avantajoasa ...

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro