Ozone Laboratories a contractat un credit de 5 milioane de dolari de la Citibank Romania

Ozone Laboratories, una dintre companiile farmaceutice cu cea mai dinamică evoluţie din ultimii ani, a contractat în luna octombrie un credit în valoare de 5 milioane de dolari de la Citibank România.
Facilitatea de credit este acordată pentru o perioadă de 12 luni pentru asigurarea capitalului circulant, fiind primul credit de acest tip pe care compania îl contractează de la Citibank.

„Linia de credit acordată de către Citibank România va ajuta Ozone Laboratories să pună în aplicare strategia de dezvoltare stabilită pentru următoarea perioadă. Parteneriatul cu Citibank şi finanţarea acordată demonstrează faptul că am atins un anumit grad de maturitate şi profesionalism devenind unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa farmaceutică,” declară Bogdan Ţenu, Director Financiar, Ozone Laboratories.

Linia de credit va fi folosită de către Ozone Laboratories în special pentru mărirea numărului de produse din portofoliu şi pentru alte investiţii legate de dezvoltarea companiei şi creşterea calităţii produselor din portofoliu.

În luna septembrie 2006, Ozone Laboratories a încheiat un parteneriat regional cu Bristol-Myers Squibb pentru administrarea produselor din portofoliul companiei americane în Polonia, Bulgaria şi Slovacia.

Ozone Laboratories este unul dintre cei mai importanţi producători de medicamente din România. Conform datelor furnizate de Cegedim, pe primul semestru al acestui an Ozone Laboratories se afla pe poziţia 14 în topul 20 al companiilor producătoare de medicamente cu cele mai mari vânzări în România.

Ozone Laboratories a intrat pe piaţa farmaceutică din România în august 2001. Compania deţine un larg portofoliu de produse atât din categoria medicamentelor etice (care se eliberează pe bază de prescripţie medicală) cât şi a OTC-urilor. Ozone Laboratories a încheiat până în acest moment patru parteneriate locale cu Fabiol Bucureşti, Mark Pharmaceutics Iaşi, Bioeel Târgu Mureş şi Santa Braşov, în timp ce pe plan internaţional are parteneri pe trei continente: Europa, Asia şi America de Nord.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro