OZN la Olimpiada – Video

Olimpiada de la Londra este in acest moment cel mai important eveniment sportiv planetar. Totusi, stralucirea medaliilor si performantele atletilor, se pare ca atrag si vizitatori din alte dimensiuni. Reprezentanti ai civilizatiilor extraterestre vin pe Pamant pentru a asista la Jocurile Olimpice.

Conform Examiner.com, un grup britanic de cecetare al aparitiilor extraterestre a surprins intr-o filmare, ceea ce pretind a fi un OZN care survoleaza Stadionul Olimpic in timpul ceremoniei de deschidere. Obiectul zarit si surprins in imagini de catre Alien Disclosure Group UK are forma circulara si seamana cu o farfurie zburatoare. Este clar ca nu este nici un obiect zburator construit de om, dar ce sa fie? Este intr-adevar un OZN din alta galaxie?

Chiar daca nnu vom afla niciodata ce a fost obiectul de pe cerul Londrei din timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice si cu atat mai putin parerea extraterestrilor despre spectacol, unii vor inregistra castiguri serioase de pe urma imaginilor facute publice de catre Alien Disclosure Group UK. O serie de case de pariuri din Marea Britanie au lansat cote frumoase pentru cei care au pariat ca in timpul Jocurilor Olimpice vom fi vizitati de extraterestrii.

Urmariti imginile de mai jos. Ce parere aveti? A fost sau nu a fost un OZN?