Overclocking pentru procesoarele Haswell pe placile de baza ASUS H87 si B85

iulie 16, 2013

ASUS a lansat un nou BIOS UEFI pentru placile de baza cu chipseturi Intel H87 si B85, oferind noi facilitati de overclocking pentru cea de-a patra generatie de procesoare Intel Core. Înainte de aceasta actualizare, functiile de overclocking ale noilor procesoare Haswell ‘K Series’ puteau fi accesate numai pe placile de baza cu chipset Intel Z87. Utilizatorii entuziasti pot beneficia acum de puterea noii serii de procesoare Haswell K, utilizand placile de baza ASUS seria 8, precum ASUS H87M-PRO si B85-PRO.

Extra performanta fara costuri suplimentare
Update-ul de BIOS poate fi descarcat gratuit pentru 10 placi de baza ASUS: H87-PRO, H87-PLUS, H87M-PRO, H87M-PLUS, H87M-E, H87I-PLUS, B85-PRO, B85-PLUS, B85M-E si B85M-G. Odata instalat, update-ul activeaza multiplicatorul de frecventa pentru procesoarele deblocate, din seria K, cum ar fi Intel Core i7-4770K si Core i5 4670K.

BIOS-ul include cateva functii care simplifica viata utilizatorilor de PC-uri. Ultimele modificari efectuate sunt memorate intr-un jurnal, servind la identificarea rapida a parametrului schimbat. Setarile personale pot fi salvate intr-o lista in vederea comutarii intre profiluri in functie de cerintele aplicatiilor.

Protectie completa pentru fiabilitate superioara
Toate placile de baza ASUS cu chipset Intel seria 8 beneficiaza de tehnologiile de anduranta 5X Protection pentru fiabilitate si durabilitate. Regulatorul de tensiune DIGI+ VRM asigura controlul digital precis al alimentarii procesorului, reducand consumul de energie si imbunatatind stabilitatea. Sigurantele fuzibile \"resetabile\" protejeaza porturile I/O si sloturile DIMM impotriva scurt-circuitelor si a varfurilor de tensiune. Scutul impotriva descarcarilor electrostatice protejeaza componentele sensibile la interferentele electromagnetice si condensatorii solizi de inalta calitate. Acestia au o durata de functionare continua de peste 50 de ani, in conditii normale (la peste 65 grade Celsius), de doua ori mai mult decat condensatorii electrolitici traditionali.

Noile functii de overclocking pentru Intel Haswell seria K si fiabilitatea tehnologiei 5X Protection reitereaza angajamentul ASUS de a oferi clientilor cea mai buna performanta PC la un pret accesibil.

Placile de baza ASUS cu chipset Intel seria 8 sunt disponibile pe piata romaneasca. Update-ul UEFI BIOS poate fi descarcat de pe site-ul oficial:

H87-PRO: www.asus.com/Motherboards/H87PRO/#support_Download_35
H87I-PLUS: www.asus.com/Motherboards/H87IPLUS/#support_Download_35
H87M-PRO: www.asus.com/Motherboards/H87MPRO/#support_Download_35
H87M-PLUS: www.asus.com/Motherboards/H87MPLUS/#support_Download_35
H87M-E: www.asus.com/Motherboards/H87ME/#support_Download_35
H87-PLUS: www.asus.com/Motherboards/H87PLUS/#support_Download_35
B85-PRO: www.asus.com/Motherboards/B85PRO/#support_Download_35
B85-PLUS: www.asus.com/Motherboards/B85PLUS/#support_Download_35
B85M-E: www.asus.com/Motherboards/B85ME/#support_Download_35
B85M-G: www.asus.com/Motherboards/B85MG/#support_Download_35
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro