OVB Romania asigurari de viata avantajoase pentru toata lumea

Omul, fiinta sociala, nu traieste numai pentru sine, ci si pentru semenii sai si pentru familie. De aceea exista interdependenta pentru supravietuire. In functie de abilitatile sale o persoana este educator, alta bucatar la restaurant, alta medic sau avocat.
Fiecare munceste pentru colectivitatea in care traieste si primeste salariu si cuvinte de lauda pentru activitatea prestata.
Vreau insa sa va vorbesc despre familii! Oamenii traiesc unii pentru altii, se iubesc si se ajuta neconsitionat, isi administreaza impreuna banii si isi impart sarcinile gospodaresti.
Sotul si sotia formeaza un cuplu si daca unul se imbolnaveste celalalt trebuie sa fie la capataiul lui.
Pe masura ce apar copiii cheltuielile familiei cresc si sotii au grija si de cei mici, sa le asigure o educatie, un trai decent.
Multe proverbe spun mai direct sau mai discret ca parintii nu cresc copii ca sa aiba grija de ei la batranete, fiindca nu ar fi cinstit sa ii lege de patul lor, ci aducand copii pe lume isi indeplinesc menirea de a perpetua viata pe pamant.
De ce spun asta? Fiindca binele pe care il faci, nu il faci sa iti fie intors, ci il faci din toata inima, pentru ca asa simti.
Un parinte generos isi face OVB Romania asigurari de viata din urmatoarele motive:
1. In cazul in care se produce decesul sau, partenerul de viata si copiii nu raman datori, fiindca serviciile funerarea sunt acoperite de asigurare.
Un parinte iubitor si lucid ar trebui sa se gandeasca in mod deschis ce face partenerul ramas in viata cu doi liceeni sau cu un student. Fiindca inmormantarea costa si se va face pe datorie, iar copiii pot ramane nescolarizati, viitorul lor fiind compromis.
2. Incercand sa rezolve singuri tot ceea ce tine de inmormantare, apartinatorii fac un efort supraomenesc si raman in mod sigur marcati pe viata.
Evident ca sunt lucruri despre care nu se vorbeste, dar trebuie sa actionam, sa nu impovaram pe nimeni nici fizic, nici material in cazul in care trecem in lumea celor drepti. Ai putea fi linistit, stiind ca un adolescent alearga sa iti cumpere sicriu, batiste, aranjamente funerare, ca plange fiindca nu gaseste o masina buna cu care sa se faca transportul de la capela la cimitir?
3. Asigurarea inseamna acoperirea cheltuielilor de inmormantare, plus o suma consistenta din care familia sa supravietuiasca un timp. Daca ai timp sa iti dai seama ca vei muri (uneori totul se produce intr-o secunda, inopinat), cu siguranta ca vei inchide ochii linistit, stiind ca nu ii lasi muritori de foame.
4. Sa vorbim si de lucruri mai vesele! Stii cum este? Cand ai asigurarea de viata in buzunar, traiesti. Nenorocirea se produce de regula cand nu o ai. Sa nu crezi ca asigurarea de viata te obliga la ceva, ci iti ofera alternative avantajoase.
De pilda, un om sanatos care are asigurare de viata, la sfarsitul perioadei contractuale se trezeste cu o suma frumusica pe care o primeste toata sau esalonat, dupa cum doreste. Intreaga familie se va bucura si asiguratul isi poate ajuta copiii sau nepotii cu acesti bani.
Din banii aceia poti trimite nepotii in excursie, le poti plati taxele la o scoala foarte buna sau le poti cumpara masini si haine elegante. Din banii aceia poti face inconjurul lumii sau poti achita o excursie cu toti membri familiei, sa va amintiti de momentele fericite cand copiii erau foarte mici.
5. Asigurarea de viata o inlocuieste cu brio pe cea de sanatate, adica iti este de folos si in cazul in care te imbolnavesti. Un bolnav in familie inseamna multa ingrijorare si cheltuieli, de aceea este utila asigurarea de viata sau de sanatate. Cu polita in buzunar, asiguratul se poate interna intr-o clinica privata foarte buna, poate fi ingrijit de cei mai buni specialisti ai momentului, iar in cazul in care pierzi capacitatea de munca si ai asigurare, ti se va asigura subzistenta in acea perioada.
Cum ti se par toate argumentele mele? Trebuie sa te mai asigur de urmatoarele aspecte:
1. OVB are o istorie impresionanta in cee ce priveste asigurarile. De 50 de ani intermediaza asigurari la nivel international si de 17 ani in Romania.
2. In prezent, OVB se apropie de cifra impresionanta de 5 milioane de clienti multumiti si acest aspect demonstreaza cat de bine administreaza finantele solicitantilor.
3. OVB are 100 de parteneri puternici si onesti, de aceea in cei 50 de ani nu a pierdut clienti, ci dimpotriva a reusit sa castige increderea altor oameni.
Fii generos si programeaza-te pentru consultanta cu expertii financiari OVB si ei iti vor arata mai clar de ce ai obligatia morala sa iti faci o asigurare de viata, mai ales daca practici o meserie riscanta. Oricum vietile tuturor atarna de un fir de par, iar copiii ii aducem pe lume din iubire, fiindca sunt daruri divine, nu sa ii obligam sa ne ingrijeasca sau sa suporte cheltuieli legate de recuperarea sanatatii.
Sa le demonstram ca ii iubim atat de mult, incat ne-am asigurat de dragul lor!

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro