Oua de prepelita


Oua de prepelita

Aparent, in mai multe parti ale lumii, inclusiv in America de Nord si Europa, ouale de prepelita ar fi percepute ca fiind delicatese. Comparativ cu cele de gaina si de rata, oua de prepelita ar avea aparent dimensiuni relativ semnificativ mai mici, fiind in general mai mici decat un ou de gaina cu aproximativ 52-67%, iar fata de ouale de rata cu in jur de aproximativ 26-32%.

Ouale de prepelita: in Romania si in alte parti ale globului

Desi in Romania consumul de oua si carne de prepelita nu ar fi tocmai la fel de raspandit precum cele de gaina, s-ar parea in orice caz ca ar incepe sa apara mai multi investitori in acest domeniu. Pe langa asta, din ce in ce mai multi oameni ar tinde aparent sa cumpere mai multe astfel de produse.

Carnea de prepelita ar avea relativ putin continut de grasimi si colesterol, iar ouale de prepelita, cum s-ar fi mentionat si mai sus, ar avea aparent relativ mai multi nutrienti decat cele de gaina, rata, gasca, etc., si ca si randament proportional, cat si in cantitatea lor in sine.
In bucataria japoneza, de exemplu, ouale de prepelita ar fi consumate cruzi sau/si gatite ca in forma de “tomago” in sushi, gasindu-se de asemenea si in preparatii culinare in cutii de pranz gen cele “bento”.

In alte tari, ouale de prepalita ar fi considerate mai mult ca mancaruri obisnuite sau/si gen snack-uri. In Columbia si Venezuela, un ou de prepelita ar fi un topping relativ comun pentru hamburgeri si hot-dogs, adesea infipte in acestea prin folosirea unei scobitori.
In Filipine, ouale de prepelita un element constituent pentru ceea ce s-ar numi “kwek-kwek”, un fel de mancare vanduta la standuri “de strada”.

Carnea si ouale de prepelita

Ca si textura, carnea de prepelita ar fi aparent printre cele mai fine carni date spre uzul si consumul publicului, find de asemenea printre carnile cu cele mai reduse continuturi de grasimi si colesterol. De asemenea, ouale de prepelita ar fi aparent printre produsele de origine animalica cu cele mai mari varietati de proteine, vitamine, minerale si enzime, fiind convenabile ca aliment general, cat si pentru cei cu anumite inconveniente fiziolocice, precum boli, cei cu tensiune ridicata, etc, pentru care ouale de prepelita ar fi un supliment semnificativ pentru cresterea rapiditatii si eficientei de restaurare a pacientilor.

Jumatatedepret: oferte variate pentru oua de prepelita

Daca ati fi in cautare de oua de prepelita, incercati si Jumatatedepret. Aici probabil veti gasi relative varietati de oferte pentru oua de prepelita, precum si pentru alte diversitati de produse si servicii.

Majoritatea clientilor care au apelat pana in prezent la serviciile si produsele oferite de www.Jumatatedepret.ro au mentionat, aparent, ca ar mai apela si in continuare, datorita calitatii acestora, cat si a preturilor avantajoase. Pe langa asta, orice colaborare ar decurge in mod eficient si rapid, crescand sansele de un parteneriat convenabil si fructuos pentru ambele parti.» Preluat de pe LivePr.ro
Oua de prepelita