Oricand ai pofta de un burger bun, incerca Splendid GO!

Carne suculenta, chifla proaspata, cartofi prajiti si sosuri delicioase, asta inseamna un burger adevarat! Tot ce stiai pana acum despre burger iti va da planurile peste cap, la Splendid GO tot acest proces de preparare a burgerilor este deosebit, spectaculos si de-a dreptul delicios. Carnea este aleasa cu grija, de cea mai buna calitate, reteta fiind una speciala, iar pentru pregatirea lor este nevoie de multe ingrediente proaspete, chiflele sunt pregatite de noi in fiecare zi, iar cartofii si sosurile sunt produsele fara de care nici un burger nu are farmec. Serviciul nostru de livrare burger Constanta iti sta la dispozitie oricand vrei un fel de “guilty pleasure”.

Pentru ca aspectul ofera multa greutate unui burger, tinem sa te anuntam ca la Splendid GO, acest lucru este foarte important, toate preparatele noastre sunt de-a dreptul apetisante si atractive, iar burgerii cu atat mai mult, astfel ca ii poti savura doar uitandu-te la ei. Invitam toti iubitorii de burgeri, dar si cei ce vor sa aiba o prima experienta deoasebita, sa incerce una dintre variantele noastre de burgeri cu carne de vita, pui, peste sau chiar fara carne. Splendid GO iti ofera serviciul food delivery Constanta, cu livrare rapida si sigura!

Consulta meniul online restaurant Constanta si alege din preparatele Splendid GO tot ce iti doresti pentru mic dejun, pranz sau cina, iar noi le livram acasa sau la birou in cel mai scurt timp!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Oricand ai pofta de un burger bun, incerca Splendid GO!