Organizatoarele de pantofi, solutia perfecta pentru depozitarea incaltamintei

Spatiu mereu este o problema. Fie ca vorbim de spatiul din dulapuri unde hainele devin neincapatoare la un moment dat sau de spatiul din debara unde cu totii stocam atat de multe lucruri pe care nu le folosim incat atunci cand deschidem usa acestea mai au putin si cad peste noi.

Problema spatiului o intalnim si in cazul incaltamintei. A pastra cutiile de la fiecare pereche de incaltaminte si a le aranja intr-un loc care sa nu incurce, pare foarte usor de zis, dar este mult mai greu de realizat.

De obicei la intrarea intr-o locuinta se afla cateva perechi de incaltaminte, asta in cazul cel mai bun, dar ganditi-va cate perechi de incaltaminte se vor strange daca in familia este alcatuita din 5 membri, iar fiecare isi lasa acolo cel putin 2 perechii de incaltaminte. Care credeti ca va fi rezultatul? Ei bine toate aceste perechi de incaltaminte se vor transforma intr-o gramada care va arata foarte inestetic, nu se va putea mentine o ordine si toata dezordinea poate duce la o degradare a acestora.

Care este solutia perechiilor de incaltaminte numeroase?

Organizatoarele de pantofi sunt lucrul de care aveti nevoie pentru a economisi spatiu si pentru a  va pastra in ordine incaltamintea.

Organizatoarele de pantofi sunt create dintr-un plastic extrem de rezistent, ce permite utilizarea lor si pentru stocarea incaltamintei de iarna. Acestea au o suprafata anti derapanta ca impiedica aluneacarea perechilor de incaltaminte puse pe acestea. In plus acestea pot fi reglate pentru a se adapta perfect tipului de incalminte.

De ce sa va achizitionati organizatoare de pantofi?

1 .Sunt extrem de utile.

  1. Reduceti spatiul de depozitare al incaltamintei la jumatate.
  2. Sunt usor de folosit.
  3. Sunt rezistente.
  4. Nu permit incaltamintei sa alunece.
  5. Sunt reglabile in functie de incaltamintea stocata
  6. Sunt foarte accesibile.

Nu te-ai convins inca?!

Intra pe site-ul nostru si descopera mai multe informatii despre produs, dar si ce spun persoanele ce au achizitionat deja organizatoare de pantofi.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Organizatoarele de pantofi, solutia perfecta pentru depozitarea incaltamintei

Comments

comments