Orange Tahiti este cea mai noua tableta de la Orange

februarie 3, 2012

Orange Romania a lansat pe 2 februarie o noua tableta sub marca proprie oferind clientilor performanta la un pret competitiv. Tableta Orange Tahiti poate fi cumparata la preturi incepand cu 49 de euro[1] impreuna cu abonamentul Colibri 35, pe 2 ani.

Prin acest abonament, clientii beneficiaza de acces nelimitat la internet, optiunile gratuite Happy Night si Cost Control si download la viteze mari pentru primii 15 GB.

 

Orange Tahiti are un ecran tactil de 7 inchi cu o rezolutie de 1280 x 800 pixeli si prin sistemul sau de operare Android 3.2 (Honeycomb) ofera acces la aplicatiile din Android Market. Astfel, clientii sunt la curent cu ultimele stiri din mass media sau din retele sociale, precum Facebook sau Twitter.

Tableta cantareste doar 390 g si are o camera de 5 MP pentru inregistrari video si fotografii. În plus, include o memorie interna de 8 GB, un slot de card micro SD, 3G HSPA+, iesire video HDMI si are o baterie ce poate sustine redarea video si navigarea pe internet prin Wi-Fi pana la 6 ore.

 

Procesorul Dual Core 1.2 GHz asigura procesarea optima a mai multor functii in acelasi timp. Ecranul tactil LCD este ideal pentru vizionarea filmelor, citirea cartilor electronice sau chiar pentru folosirea sistemului GPS pentru orientarea pe caile rutiere.

“Tableta Orange Tahiti vine in intampinarea cererilor exprimate de clientii nostri. Mai exact, ei isi doresc o tableta performanta la un pret accesibil. Suntem convinsi ca Orange Tahiti va avea succes pe piata din Romania si se va regasi in topul celor mai apreciate tablete din tara.” a declarat Pavel Caruntu, Product Manager Devices Orange Romania.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro sau in magazinele Orange.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro