Orange sprijina populatia afectata de inundatii

Orange Romania este alaturi de cei care au fost afectati de inundatiile provocate de revarsarea Dunarii si lanseaza alaturi de UNICEF Romania o campanie de strangere de fonduri in vederea ajutorarii acestora. In perioada 04 – 31 mai, Orange Romania pune la dispozitia tuturor clientilor sai, numarul scurt 767 (corespunzand tastelor SOS) pentru strangerea de fonduri prin SMS. Cu fiecare mesaj scris trimis, orice client Orange poate dona cate 2 dolari + TVA, pentru cei care au fost atinsi de inundatii.

Orange se angajeaza ca in data de 1 iunie sa dubleze intreaga suma donata de catre clientii sai in aceasta campanie. Astfel, Orange doreste sa-si incurajeze clientii in acest demers umanitar si impreuna sa incerce sa redea celor afectati de inundatii increderea si speranta in viitor.

Richard Moat, Director Executiv Orange Romania: “Atat eu cat si angajatii Orange Romania am fost foarte impresionati de efectele inundatiilor din sudul tarii si pe aceasta cale dorim sa ne exprimam compasiunea fata de cei loviti de furia apelor. Orange a fost alaturi de cei care au suferit pagube in urma inundatiilor si in 2005, atat prin resurse financiare cat si prin experienta si tehnologia de care dispunem. Am facut donatii de peste 220.000 euro prin care am reconstruit 20 de case in judetul Galati; am oferit clientilor si angajatilor nostri posibilitatea de a se implica, prin deschiderea de numere scurte pentru donatii; si am intervenit prompt pentru restabilirea comunicarii in zonele afectate. Orange inseamna pe langa servicii de telecomunicatii sau rezultate financiare si apropierea de comunitatea in care ne desfasuram activitatea, de oameni.”