Orange: smartphone HTC ChaCha, pentru socializare

iunie 29, 2011

Orange Romania a lansat in exclusivitate smartphone-ul HTC ChaCha, primul telefon care permite accesarea rapida a contului de Facebook prin intermediul unui buton dedicat.
HTC ChaCha este disponibil in exclusivitate la Orange incepand de la 49 euro (TVA inclus).

Oferta este valabila pana la 31 august 2011 impreuna cu un abonament nou Pantera 20 si o optiune My Smartphone incepand de la 5 euro, pe o perioada contractuala de 2 ani.

HTC ChaCha este prevazut cu toate caracteristicile necesare pentru a simplifica accesul la reteaua sociala. Printr-o singura apasare a butonului dedicat, utilizatorii pot publica ce doresc: link, status, inregistrare video, etc. Mai mult, butonul Facebook se lumineaza in momentul in care exista posibilitatea de a posta continut: odata cu accesarea unei poze, scrierea unui mesaj ce poate fi actualizat ca status, etc.
Noul HTC utilizeaza versiunea Android 2.3.3. si permite sincronizarea telefonului cu informatiile disponibile pe Facebook. In momentul in care se initiaza un apel catre un prieten cu care utilizatorul este conectat si pe Facebook, pe ecran apar statusul, fotografia de profil si notificarea apropierii zilei de nastere a acestuia. Cu HTC ChaCha toate conturile de email instalate pe telefon sunt imbinate intr-un singur inbox, iar mesajele si conversatiile Facebook sunt integrate in telefon si apar in cadrul aceluiasi inbox, alaturi de conversatiile traditionale. În plus, utilizatorii pot naviga simultan pe mai multe pagini prin ferestrele multiple ale browserului.

Citeste integral: www.banisiafaceri.ro 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro