Orange Romania - preturi avantajoase pentru internet in roaming

iunie 21, 2011

Orange Romania a lansat noi oferte de date in roaming pentru clientii BlackBerry, valabile din 17 iunie. Acestea se adauga portofoliului de optiuni Travel Data, disponibil pentru toti clientii Orange, care ofera tarife avantajoase pentru traficul de date in roaming.

 

Cu optiunile BlackBerry Roaming clientii Orange primesc 5 MB care pot fi utilizati in afara tarii pentru a transmite sau primi aproximativ 2 500 de email-uri pe telefoanele BlackBerry. Atunci cand calatoresc in tarile Uniunii Europene sau Elvetia, abonatii Orange isi pot activa optiunea BlackBerry Roaming Europe pentru 5 euro[1]. Celor care calatoresc in afara Uniunii Europene Orange le pune la dispozitie optiunea BlackBerry Roaming pentru 15 euro.

 

Cu optiunile Travel Data 150, Travel Data 50 si Travel Data 15 Orange vine in intampinarea abonatilor care utilizeaza un smartphone, o tableta sau un laptop si care au nevoie de un volum mare de date. Acestia beneficiaza de tarife avantajoase incepand de la 0,234 euro/MB. Abonatii care folosesc internetul pentru browsing ocazional, dar si pentru accesarea contului de email, retele de socializare sau site-uri de stiri, au la dispozitie optiunea Travel Data Daily care ofera 2 MB pentru 2.08 euro.

Un mare avantaj al optiunilor Orange de date in roaming il reprezinta activarea lor gratuita in orice moment si mai ales faptul ca abonatii le vor plati doar in perioada in care le folosesc, in conditii de maxima eficienta.
Pentru destinatii din afara Uniunii Europene, cum ar fi Croatia sau SUA, Orange pune la dispozitia abonatilor sai optiunea Travel Data Extra care ofera 10 MB pentru 25 euro.

Clientii Orange PrePay care calatoresc in Uniunea Europeana si Elvetia pot beneficia de tarife avantajoase pentru acces la internet mobil cu optiunea Travel Data Start care include 2 MB pentru 2 euro. Pentru necesitati mai mari de consum, clientii PrePay pot alege optiunea Travel Data Plus prin care primesc 20 MB pentru 15 euro. Optiunile se pot activa ori de cate ori se doreste, iar traficul inclus se cumuleaza.
Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul http://www.orange.ro/roaming/ sau in orice magazin Orange 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro