Orange Romania: incasari de 937 milioane EUR in 2011

Grupul France Telecom-Orange a anuntat rezultatele financiare pentru al patrulea trimestru al anului 2011, valabile la 31 decembrie 2011.

 

In 2011, Orange Romania a obtinut venituri de 937 milioane de euro, din care 239 milioane de euro in ultimul trimestru, iar acestea corespund in totalitate asteptarilor companiei.

Desi veniturile au scazut cu 3,6% comparativ cu anul precedent, ultimul trimestru evidentiaza o tendinta de revenire a veniturilor totale, cu o descrestere de doar 1,6% comparativ cu perioada corespunzatoare anului trecut. Venitul mediu anual pe utilizator (ARPU) a fost de 82 euro.

La 31 decembrie 2011, Orange Romania avea 10.262.065 de clienti. In ultimul trimestru baza de clienti a inregistrat o crestere cu peste 78 de mii de noi clienti fata de trimestrul anterior.

“Aceste rezultate bune confirma pozitia de lider pe piata telecomunicatiilor mobile din Romania si directia pe care o urmeaza Orange pentru atingerea obiectivelor stabilite prin strategia Conquests 2015. Programele ample de investitii in extinderea si modernizarea retelelor 2G si 3G, in solutii de imbunatatire a experientei clientilor nostri si in reteaua de distributie s-au dovedit eficiente. Vom continua aceste programe si anul acesta, pentru a le oferi clientilor, intr-un mod inovativ, servicii de calitate la un raport bun calitate-pret, simplitate si eficienta.” a declarat Jean-François Fallacher, CEO Orange Romania.

Citeste integral: www.banisiafaceri.ro

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro