Orange - oferta dedicata studentilor de la ASE

februarie 7, 2012

Orange Romania, in parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucuresti, a lansat o oferta dedicata studentilor de la ASE prin care pot afla notele de la examene prin SMS, imediat ce au fost afisate pe pagina personala. În plus, ei pot primi gratuit informatii despre modificarile de orar, precum si despre noutatile din facultatea lor.

Pentru a afla aceste informatii, ei trebuie sa se inscrie in comunitatea ASE prin trimiterea numarului matricol prin SMS la numarul 273 de pe cartela Orange PrePay sau de pe abonamentul Orange, taxat cu tarif normal. Numarul matricol este individual si poate fi gasit usor pe legitimatia de student sau pe pagina personala de pe site-ul ASE.

 

“Studentii reprezinta un public activ si foarte important pentru noi. Ei sunt in continua miscare, insa isi doresc sa fie tot timpul la curent cu ultimele stiri. Oferta lansata continua seria de proiecte dedicate studentilor de la ASE, precum balurile bobocilor si Liga Economistului, si vine in intampinarea nevoii de a afla cat mai repede nota de la examen sau noutatile din facultate, oriunde s-ar afla. Acesta este un proiect pilot pe care ne dorim sa il extindem in timp si in celelalte universitati din Romania” a declarat Florin Popa, Sales&Distribution Director, Orange Romania.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro