Orange lanseaza in premiera HD Voice

mai 13, 2011

Orange este primul operator care lanseaza in Romania HD Voice: sunetul de inalta definitie. Acest serviciu inovator ofera clientilor Orange posibilitatea de a beneficia de o calitate excelenta a sunetului atunci cand efectueaza sau primesc apeluri.
HD Voice reprezinta o evolutie majora a standardelor audio in comunicarea mobila. Serviciul HD Voice asigura o claritate si o calitate revolutionare ale sunetului in timpul unei convorbiri telefonice. Zgomotul de fundal este mult redus, indiferent de locul in care se afla clientul: in trafic, la concert, pe santier sau pe stadion. Cu HD Voice, ceea ce spune interlocutorul se aude mult mai bine si mai clar, chiar daca acesta vorbeste in soapta sau se afla intr-o conferinta telefonica.

 

Serviciul HD Voice este disponibil gratuit pentru toti clientii Orange. Serviciul poate fi folosit la nivel national, pentru apeluri locale, in aria de acoperire 3G[1] intre doua telefoane compatibile.

Orange are in portofoliu trei telefoane compatibile cu noul serviciu: Samsung Galaxy mini, Nokia E5 si Nokia N8. Gama de telefoane va fi extinsa in lunile urmatoare. Cei care au deja unul dintre aceste trei telefoane, pot intra pe www.orange.ro pentru a verifica daca si softul este compatibil. Daca nu este, il pot actualiza online gratuit pentru a beneficia de HD Voice. Pe site vor gasi tutoriale, noile versiuni de softuri pentru fiecare telefon, o sectiune de intrebari si raspunsuri, precum si recomandari pentru dispozitivele compatibile.

Cu noua oferta best deal de la Orange, clientii pot achizitiona smartphone-ul Samsung Galaxy mini compatibil cu HD Voice de la 55 euro si accesorii la preturi speciale. Oferta este valabila pana la 31 mai cu un abonament nou de minimum 8 euro si optiunea Net Friends, pe 2 ani.

 

„Ne bucuram ca suntem primul operator din Romania care poate sa le ofere clientilor o experienta audio cu adevarat revolutionara. HD Voice este un serviciu inovator, ce ofera clientilor Orange o noua dimensiune a sunetului, de o calitate mai buna, indiferent de intensitatea zgomotului de fundal. Aceasta lansare in premiera in Romania reprezinta un nou pas pentru punerea in practica a noii viziuni Orange – «today changes with Orange» – prin care ne propunem sa simplificam accesul clientilor nostri la lumea digitala si sa oferim experiente de utilizare a noilor tehnologii la o calitate extraordinara, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Orange Romania.

 

In timpul unei convorbiri telefonice prin telefonia clasica sunt preluate 8.000 de secvente ale sunetului pe secunda, fiind astfel eliminata o mare parte din spectrul complet de sunete pe care o persoana le aude in timpul unei conversatii. Noul standard audio – HD Voice – imbunatateste considerabil aceasta calitate, prin dublarea numarului de secvente pe secunda, reusind sa preia 16.000 de secvente.

 

In toate magazinele Orange din reteaua Orange shop si Orange store din tara a fost amenajat pentru clienti un stand de testare a serviciului HD Voice. Clientii sunt invitati sa experimenteze HD Voice si sa afle mai multe detalii, atat in magazinele Orange, cat si pe site-ul www.orange.ro 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro