Orange lanseaza Extra Signal: o noua solutie de imbunatatire a acoperirii pentru clientii business

iunie 1, 2011

Orange a lansat pentru prima data in Romania solutia Extra Signal, disponibila pentru companii din 31 mai. Solutia Extra Signal asigura o mai buna calitate a serviciilor de voce si date mobile la birou prin imbunatatirea acoperirii 3G/3G+ in interiorul cladirii.

Fie din cauza materialelor de constructii care ecraneaza semnalul, fie din cauza pozitionarii la subsol sau lipsei semnalului in zone izolate, in unele cladiri de birouri acoperirea este mai slaba sau inexistenta. Solutia Extra Signal vine in intampinarea acestor nevoi si amplifica semnalul 3G/3G+ din interiorul cladirii, indiferent de locatie.

Solutia Extra Signal, avand la baza tehnologia Femtocell, creeaza o celula 3G/3G+ in interiorul cladirii, functionand ca o mini-antena proprie, ce difuzeaza semnalul in locatia respectiva, imbunatatind acoperirea si calitatea serviciilor de voce si date mobile. Pentru a beneficia de aceste avantaje, este necesara conectarea echipamentului Extra Signal la linia de internet fix existenta in cladire si utilizarea echipamentelor 3G/3G+ (telefoane mobile, smartphone-uri, tablete sau laptop-uri cu modem-uri sau routere 3G/3G+).

Echipamentul acopera pana la 800 de metri patrati - spatiu deschis - si permite pana la 16 apeluri de voce simultan si o viteza de internet de pana la 7,2 Mbps. Instalarea, testarea si supervizarea solutiei Extra Signal se face de catre o echipa tehnica dedicata, pusa la dispozitie de catre Orange Romania.
Pentru viitor, Orange pregateste lansarea unui echipament destinat spatiilor de dimensiuni mai mici, ce poate fi instalat mai simplu, direct de catre client.
Solutia Extra Signal poate fi achizitionata cu 500 de euro[1]. Clientii care au o valoare medie a facturii in ultimele trei luni de peste 100 de euro, beneficiaza de un pret special de 250 de euro pentru prima solutie activata. În cazul in care solicita instalarea unei astfel de solutii si in alte locatii, acestea vor fi tarifate la pretul standard.

„Orange este primul operator din Romania care foloseste tehnologia Femtocell pentru a oferi solutii de imbunatatire a acoperirii in interiorul cladirilor. Cu solutia Extra Signal, companiile care au sediul in cladiri cu o receptie slaba a semnalului isi pot optimiza comunicarea. De exemplu, angajatii pot fi contactati oriunde s-ar afla in sediu, inclusiv in locatii cu semnal mai slab, cum ar fi: subsoluri, magazii, depozite, sali izolate, parcari, etc.” a declarat Andreea Preda, Convergent Proposition Manager.
Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro/business sau in orice magazin din reteaua Orange shop. 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro