Orange lanseaza cartela Internet PrePay 7 pentru iPad

iunie 28, 2011

Orange Romania lanseaza pe 29 iunie 2011 o oferta de date mobile creata special pentru utilizatorii de Micro-SIM: Internet PrePay 7 pentru iPad.
Cu Internet PrePay 7 pentru iPad clientii Orange beneficiaza de internet mobil de mare viteza prin conexiunea HSDPA.

Cartela SIM include 1GB trafic de internet disponibil pe o perioada de 30 de zile, la un tarif de 7 euro (fara TVA).

Dupa utilizarea traficului initial, clientii au posibilitatea sa reincarce in continuare optiunea dedicata Internet PrePay 7 pentru iPad la pretul de 7 EUR (fara TVA) sau pot alege orice alta optiune de Internet PrePay.
Cartela Internet PrePay 7 pentru iPad este usor de folosit si de reincarcat, nu presupune contract sau factura lunara si este disponibila in orice magazin Orange.

In urma parteneriatului dintre Orange, Altex si Media Galaxy, clientii pot achizitiona cartela Internet PrePay 7 pentru iPad impreuna cu noua tableta iPad 2 din retelele de magazine Altex si Media Galaxy.
In lunile iulie si august, Orange ofera cate un AR Drone unuia dintre clientii care vor utiliza cartela Internet PrePay 7 pentru iPad in perioadele respective.
AR Drone, distribuit in Romania exclusiv de Orange, este primul elicopter care poate fi controlat prin iPhone, iPod sau iPad cu ajutorul sistemului Wi-Fi integrat.  

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro