Orange: lansarea unui serviciu de programari online in magazinele Orange

mai 6, 2011

Din 5 mai Orange a lansat in premiera in Romania un serviciu de programari online a vizitelor in Orange shop si Orange store. Clientii nu mai petrec timp asteptand in magazin.Ei isi pot programa vizita in ziua si la ora aleasa de ei, in magazinul dorit, iar un consultant de vanzari dedicat va sta la dispozitia acestora.

Rezervarea online e foarte usor de completat pe site-ul www.orange.ro/programeaza-te. Clientii selecteaza magazinul si data, iar ulterior completeaza detaliile rezervarii: nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail si tipul de consultanta pe care il doresc. Acestia vor primi apoi un e-mail si un SMS pe baza carora pot confirma programarea in termen de 6 ore.

Serviciul de programare online este flexibil si permite modificarea sau anularea rezervarii cu cel putin 24 de ore inainte. Timpul standard alocat pentru o vizita este de 30 de minute, dar un consultant dedicat va sta la dispozitia clientului oricat este nevoie. În perioada 5 - 31 mai clientii beneficiaza gratuit de noul serviciu oferit de Orange.[1]

„Cautam in permanenta modalitati sa aducem beneficii in plus clientilor nostri si, implicit, sa imbunatatim serviciile oferite. Prin solutia de programare online a vizitei in magazinele Orange, clientii au la indemana o modalitate simpla si sigura de a intra in contact cu specialistii Orange oricand doresc. Ei pot economisi timpul pe care altfel l-ar fi petrecut asteptand in magazin.” a declarat Adina Mantaila, Distribution Development Project Manager, Orange Romania.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro/programeaza-te sau in orice magazin Orange.
today changes with Orange
Oferta valabila in perioada 5 - 31 mai. Serviciul de programare online in magazinele Orange se tarifeaza cu 2 euro (TVA inclus). 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro