Orange anunta tarife mici pentru apelurile in roaming

iunie 16, 2011

Orange Romania a lansat din 15 iunie noi oferte pentru optiunile Permis de vacanta si Favourite Country prin care clientii Orange beneficiaza de tarife mici in roaming. De asemenea, din 1 iulie Orange reduce tarifele standard pentru apelurile de voce, in conformitate cu prevederile Uniunii Europene.

Optiunea Permis de vacanta poate fi activata atat de abonatii Orange, cat si de clientii PrePay, iar acestia primesc minute de voce, mesaje scrise si internet mobil la preturi avantajoase. Permis de vacanta include 15 minute pentru convorbiri, 15 mesaje scrise si 1MB pentru internet pe mobil, valabile in Uniunea Europeana, Elvetia si Moldova, pentru doar 4,20 euro[1]. Optiunea poate fi folosita si in Croatia, SUA, Turcia sau China (exclusiv pentru abonati) cu 8,40 euro.

Cu Favourite Country abonatii Orange isi pot alege o tara favorita pentru care primesc minute de roaming la preturi mai mici cu peste 40% fata de noile tarifele standard impuse de Uniunea Europeana. Optiunea Favourite Country contine 60 de minute in roaming cu doar 12,09 euro si este disponibila pentru oricare dintre tarile Uniunii Europene, Elvetia sau Moldova. Clientii care calatoresc in Israel sau Serbia isi pot activa optiunea Favourite Country si primesc 40 de minute pentru 32,25 euro.
Optiunile Permis de vacanta si Favourite Country pot fi activate de mai multe ori, in functie de necesitatile de consum ale clientilor. Astfel, prin activari succesive, minutele disponibile se cumuleaza si sunt valabile 30 de zile de la data ultimei activari.

Din 1 iulie 2011, Orange reduce tarifele standard pentru apelurile de voce, in conformitate cu prevederile Uniunii Europene. Apelurile efectuate vor fi taxate cu 0,35 euro/minut, iar apelurile primite cu 0,11 euro/minut. Clientii Orange care isi vor activa din 15 iunie noile optiuni de voce in roaming vor beneficia deja din momentul activarii de tarife reduse la nivelul celor reglementate, pentru traficul realizat suplimentar.
Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul http://www.orange.ro/roaming/ sau in orice magazin Orange. 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro