Oradea se antreneaza pentru City Running Day! Inscrierile continua

august 17, 2012

Peste 1000 de alergatori din toate colturile tarii dar si din strainatate participa la Editia a II-a a Semimaratonului International Oradea City Running Day, care va avea loc in data de 16 septembrie 2012.
Pregatirile pentru eveniment sunt in toi. Cei care s-au inscris deja la maraton au strigat prezent la primul antrenament pentru concurs, care s-a desfasurat pe pista de alergare din padurea Baile Felix, pe data de 11 august.

Peste 1000 de alergatori din toate colturile tarii dar si din strainatate participa la Editia a II-a a Semimaratonului International Oradea City Running Day, care va avea loc in data de 16 septembrie 2012.
Pregatirile pentru eveniment sunt in toi. Cei care s-au inscris deja la maraton au strigat prezent la primul antrenament pentru concurs, care s-a desfasurat pe pista de alergare din padurea Baile Felix, pe data de 11 august.
Cei care nu s-au inscris inca, mai pot face on-line pana in data de 10 septembrie, dupa care inscrierile se vor face zona race center (Piata Ferdinand-la Butoiul de Aur) in data de 15 septembrie, intre orele 12.00- 20.00.
De asemenea, acestia au ocazia sa participe la cel de-al doilea antrenamet, care se va desfasura in acelasi loc, pe data de 1 septembrie.
De ce sunt importante antrenamentele
Organizatorii semimaratonului reprezentantii Clubului Sportiv Xterra Sport Bihor au pregatit antrenamentele cu un scop foarte precis, acela de a-I ajuta pe participant sa cunoasca cum se va desfasura semimaratonul, implicit regulile de participare, precum si pentru a le oferi ocazia sa ceara sfaturi pentru pregatire.
De asemenea, antrenamentele au ca scop socializarea. Participantii isi pot gasii coechipieri la stafeta semimaraton sau pentru pregatire.
Ca drept rasplata, alergatorii participanti la antrenamentele oficiale vor beneficia de 10% reducere la taxa de inscriere la semimaraton si stafete semimaraton.
In plus, toti partipicantii la antrenamentele oficiale vor primii o tombola, prin care pot castiga diferite produse personalizate cu Oradea City Running Day.

Ultima zi de inscriere on-line: 10 septembrie 2012

Cei care vor sa ia startul la una din probele semimaratonului au de platit o taxa de inscriere. Taxele de inscriere la eveniment sunt urmatoarele: 15 Euro- semimaraton individual; 28 Euro- stafeta semimaraton in 2; 50 Euro- stafeta semimaraton in 4 pana in data de 1 septembrie.
Odata inscrisi la Oradea City Running Day, concurentii beneficiaza de:

-Pachetul de inscriere, continand: tricoul oficial al concursului, numar de concurs, chip electronic
pentru inregistrarea timpului.
-Acces la punctele de revitalizare, cu apa plata, bauturi energizante si fructe.
-Asistenta medicala ambulante dotate special, insotite de personal specializat.
-Pasta party.
-Medalie de finisher.

Taxa de inscrierea la cursa populara (5 km) este 20 lei. Inscrierea la cursa populara se poate face on-line sau in data de 15 septembrie intre orele 12.00- 20.00 si 16 septembrie intre orele 7.00- 9.30.
Inscrierea la cursa copiilor (1 km) este gratuit si se poate face in data de 15 septembrie intre orele 12.00- 20.00 si in 16 septembrie intre orele 7.00- 11.30.
Inscrierile se pot face online, pe pagina oficiala al evenimentului: www.oradeacityrunningday.ro.

Traseul concursului: START Piata Ferdinand-Podul Ferdinand- Str.Principatelor Unite-aleea de pe malul Crisului Repede (partea stanga)- podul Sovata- aleea de pe malul Crisului Repede (partea dreapta)- Str. Emilian Mircea Chitul- Str.Malul- Str. Marcel Popescu- Str.Moscovei- Str. Madach Imre- Str.Iosif Vulcan-Piata Ferdinand FINISH

Despre Oradea City Running Day
Pe data de 16 septembrie 2012 se va desfasura la Oradea editia a doua a Oradea City Running Day. Sub sloganul Oradea in miscare!,organizatorii evenimentului Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor estimeaza participarea a circa 1000 de alergatori, din toate colturile tarii si din strainatate.
Prima editie a OradeaCity Running Day a fost organizata de Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor in 18 septembrie, anul trecut. Desfasurat sub sloganul Alearga pentru sanatatea ta, evenimentul a avut ca scop popularizarea miscarii in randul cetatenilor dar si cresterea gradului de constientizare a beneficiilor pe care sportul le are asupra sanatatii.
Anul acesta, in cadrul Oradea City Running Day va fi organizat si Campionatul National de Semimaraton pentru sportivii legitimati din tara. Concursul este organizat de Federatia Romana de Atletism si reprezinta un criteriu de selectie pentru Campionatul Mondial de Semimaraton din octombrie, organizat la Kavarna (Bulgaria).

Partenerii oficiali acestui eveniment sunt:
Primaria Municipiului Oradea, Consiliul Judetean Bihor, Oradea Transport Local (OTL), Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, Federatia Romana de Atletism, Asociatia Firmelor Bihorene, Edelweiss constructii.
Sponsori principali: Europlast Romania, Proenerg.
Sponsori: Ecobihor, Ideart, Izvorul Minunilor-apa oficiala, Fitness Mania
Parteneri media : ink9 Agentie Creativa din Oradea, Pro Fm, Zile si Nopti, 24 Fun, Romania Pozitiva
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro