On Top of The World Bike Fest

iulie 17, 2012

Sambata, 21 iulie 2012, la Sinaia, va avea loc On Top of the World Bike Fest, competitie din seria TeamXpert Sport Events, oferita de Isostar, in parteneriat cu Primaria Sinaia.

Ajuns la a treia editie, On Top of the World este singurul concurs de mountainbike uphill din Romania. Sosirea va avea loc la peste 2500 m, iar traseele strabat Parcul Natural Bucegi.

Cei mai abili cataratori se vor intrece la categoria Elite Ride - OMU pe 2 roti Bike Challenge, urcand din Sinaia pana la Vf. Omu (2507 m). Cei care vor sa isi menajeze fortele si totusi sa guste din frumusetea traseului la mare altitudine pot concura intre Cota 2000 si Babele.

Sunt 4 categorii de niveluri diferite la care se poate concura, astfel incat toata lumea sa se simta bine, indiferent de nivelul de pregatire:

- Easy Ride, traseul fiind pe Platou, intre Cota 2000 si Babele,

- Hobby Ride, la care se concureaza intre Sinaia si Cota 2000,

- Profi Ride, intre Sinaia si Babele,

- Elite Ride, intre Sinaia si Vf. Omu.

Castigatorii vor fi premiati cu medalii, cupe, diplome si diverse premii de la sponsorii concursului: Isostar, Aventuria, Libraria Sophia, Calipso, Asociatia Tabere cu Suflet, Old Nick Pub si Asociatia Sportul pentru Toti.

Va asteptam pe toti in Varful Lumii!

Inscrieri precum si alte detalii pe www.ontopoftheworld.ro

TeamXpert Sport Events este o divizie a TeamXpert, avand ca domeniu de activitate organizarea de evenimente si competitii sportive. Incepand cu 1998, Teamexpert Sport Events a organizat peste 50 de competitii si concursuri la diferite discipline sportive. Printre acestea se numara competitii de marca precum maratonul de mountainbike Comana Bike Fest sau evenimente de traditie precum Cupa Malinului la schi si snowboard.

Utilizand experienta si expertiza acumulate, incepand din 2012 TeamXpert Sport Events ofera consultanta de specialitate si altor organizatori de competitii. Obiectivul este implicarea sociala pentru promovarea unui segment de competitii sportive bazate pe fair-play, precum si respectul pentru natura si descoperirea tezaurului geografic si istoric al Romaniei.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro