OMNIASIG lanseaza aplicatia pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod

iulie 27, 2011

OMNIASIG Vienna Insurance Group a lansat o aplicatie prin intermediul careia utilizatorii de telefoane iPhone, de tablete iPad sau de dispozitive iPod pot obtine rapid si foarte usor informatii despre sediile OMNIASIG din toata tara si isi pot calcula tariful unei polite RCA.
Aplicatia este deja functionala si poate fi descarcata gratuit de pe App Store (www.appstorehq.com) de catre oricine, indiferent daca este client OMNIASIG sau nu.

In rubrica "Retea teritoriala" se regasesc datele de contact ale sucursalelor, agentiilor si punctelor de lucru OMNIASIG din toata tara, inclusiv cu localizarea lor pe harta. De asemenea, cu ajutorul butonului "In jurul meu" utilizatorii pot afla care este cel mai apropiat sediu OMNIASIG de locul in care acestia se afla la momentul cautrii, pe o raza de 500 metri, 5, 25 sau 75 de km. Butonul "Calcul RCA" ofera facilitatea de a obtine rapid o cotatie de pret pentru asigurarea de raspundere civila auto obligatorie, iar accesand rubrica "FAQ" utilizatorii aplicatiei afla raspunsuri la intrebri frecvente, precum: Ce fac in caz de dauna? De unde pot obtine formularul de constatare amiabila? si altele.

OMNIASIG a lansat aceasta aplicatie cu scopul de a oferi asiguratilor sai, precum si tuturor persoanelor interesate care nu au o polita incheiata la OMNIASIG inca, posibilitatea de a avea acces rapid si eficient la principalele informatii despre companie. De asemenea, aceasta aplicatie reprezinta unul dintre elementele strategiei companiei de a-si dezvolta si diversifica permanent serviciile, mai ales din punct de vedere tehnologic.

OMNIASIG activeaza pe piata asigurarilor din Romania din anul 1995. Din 2005, compania a devenit membra a Vienna Insurance Group, dovedind prin rezultatele deosebite inregistrate ca se poate ridica la standardele internationale ale grupului austriac. In prezent, Vienna Insurance Group, prin toate companiile membre, este pe primul loc pe piata asigurarilor din Romania. 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro