Olimpiada de la Londra se pregateste de start

iulie 27, 2012

Au mai ramas doar cateva ore pana cand ochii intregii planete vor fi atintiti catre Londra, gazda Jocurilor Olimpice 2012. Dupa sapte ani de pregatiri intense, ceremonia de deschidere al celui mai important eveniment sportiv al planetei este pe cale sa-si incante audienta internationala.

Spectacolul de trei ore care va constitui ceremonia de deschidere se va desfasura pe Stadionul Olimpic si va fi urmarit din fata televizoarelor de aproximativ un miliard de persoane, iar de la fata locului de catre 80.000 de spectatori, printre care o serie de oficialitati din 120 de tari ale lumii.

Desi Stadionul Olimpic si-a completat capacitatea, organizatorii anunta ca mai sunt bilete pentru doua categoriii de top. Pretul unor astfel de bilete este de 2.012 GBP, respectiv 1.600 GBP.

Regina si Printul Philip vor organiza o receptie la Buckingham pentru sefii de stat si de guvern prezenti la Londra cu ocazia Olimpiadei. De asemenea, in Hyde Prk se va organiza un concert la care vor canta now Patrol, Stereophonics, Duran Duran si Paolo Nutini.

La aceasta editie a Jocurilor olimpice vor participa 10.000 de sportivi din 204 tari. Pentru organizarea Olimpiadei, autoritatile britanice au cheltuit aproximativ 9 miliarde GBP.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro