Oferte premiante la tIMOn pentru cumparatorii Adama

septembrie 10, 2010

Intre 9 si 12 septembrie in Piata Constitutiei va avea loc cea de a 16-a editie a TIMON, ocazie pentru dezvoltatori de a-i intampina pe cumparatori cu oferte dintre cele mai variate.
Printre dezvoltatorii prezenti la targ se numara si Adama care a pregatit oferte atragatoare!
Astfel ca apartamentele de doua camere din complexul Evocasa Optima sunt scoase la vanzare la pretul de 63.318 Euro + 5% TVA.
Pentru cei care doresc sa-si cumpere o locuinta in complexul Evocasa Edenia, Adama ofera un pret special. Un apartament de 4 camere, 2 boxe si un loc de parcare se pot achizitiona la numai 133.000 Euro (TVA inclus).

Oferta speciala este si pentru apartamentele de 3 camere din ansamblul Evocasa Armonia. Cei care vor cumpara un apartament de 3 camere si un loc de parcare vor plati numai 116.000 Euro (TVA inclus), iar cei care vor dori un apartament de 3 camere si o boxa vor achita doar 108.000 Euro (TVA inclus).

“Ne-am dorit ca intotdeauna sa oferim potentialilor cumparatori cele mai bune oferte, care sa raspunda nevoilor fiecaruia. Iar targurile sunt un bun prilej de a le prezenta si de a ne intalni in mod direct cu cei interesati. De aceea am optat ca pentru aceasta editie a TIMON sa venim cu oferte pentru toate tipurile de locuinte de care dispunem” declara Asher Lax, VP Marketing&Sales la Adama.

Adama este un dezvoltator de top activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. Compania detine in prezent peste 45 de proiecte rezidentiale si comerciale, insumand milioane ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Oferte premiante la tIMOn pentru cumparatorii Adama

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro