Oferta de vara UPC - pachetele Riviera, Riviera HD si Orizont

iunie 24, 2011

UPC Romania a lansat oferta comerciala de vara: noile pachete - Riviera, Riviera HD si Orizont - aduc clientilor cele mai bune servicii digitale. În plus, clientii se vor bucura si de Internet Fiber Power gratuit.

Aceasta lansare confirma angajamentul companiei de a deschide lumea digitala tuturor prin servicii de calitate, simple si usor de folosit.
Oferta UPC include trei noi pachete estivale - Riviera, Riviera HD si Orizont – si se adreseaza atat clientilor noi cat si celor existenti. Pachetele combina mai multe servicii digitale si includ serviciul de Internet Fiber Power 10 Mbps, oferit gratuit.

„Vara este sezonul vacantelor, iar noi oferim acum clientilor pachete „all inclusive” sau „cu demipensiune” – lansam 3 pachete de vara, ce combina serviciile digitale in functie de dorintele clientilor. Noi le oferim tuturor bonus serviciul de Internet Fiber Power, pentru a se bucura din plin de avantajele lumii digitale pe care UPC o revolutioneaza inca o data. Riviera, Riviera HD si Orizont aduc cea mai buna combinatie de servicii digitale la preturi atractive.” – declara Iulia Florea, COO UPC Romania.
Pachetul Riviera, disponibil la pretul de 60 de lei, TVA inclus, este un 3Play care combina servicii de televiziune digitala cu telefonie fixa si Internet. Clientii care aleg Riviera de la UPC vor beneficia de cel mai bine vandut abonament TV din portofoliul companiei, TV Digital Familia (98 de canale), de convorbiri telefonice gratuite in toate retelele fixe nationale, in afara orelor de varf (Alo Seara & Weekend) si nelimitate in reteaua UPC si de Internet gratuit Fiber Power 10 Mbps, precum si 3 canale gratuit, cu pachetul Cinestar. Riviera aduce o reducere de 34% fata de suma valorilor fiecarui serviciu.

Citeste integral: www.banisiafaceri.ro 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro