Ochelari Ray Ban in Romania doar la RayBan world ro

aprilie 1, 2014

Firma Rayban, este probabil una dintre cele mai cunoscute firme producatoare de ochelari de soara si de vedere din intreaga lume.

Brandul a aparut in 1937 de catre compania americana Bausch & Lomb.Cele mai cunoscute modele de ochelari aparute sub sigla firmei sunt Wayfare si ochelarii de tip aviator.

Istoria ochelarilor Rayban, modelul aviator, isi are originile undeva prin anii 1920, atunci cand apareau noile avioane ce permiteau atingerea unor noi inaltimi.
Avitatorii se plangeau de dureri de cap si rau de inaltime cauzate de razele prea puternice ale soarelui. Ideea acestui model a aparut in 1929, cand John MacCready, locotenentul general al departamentului aerian din cadrul armatei SUA, le-a cerut celor de la Bausch & Lomb sa creeze o pereche de ochelari special pentru oamenii din armata.

Prototipul a vazut lumina zilei in 1936, era cunoscut sub numele de ''antireflex'',avea rame din plastic si lentile verzi, care reducea efectul de orbire fara a impiedica vederea. Poti comanda online ochelari originali Ray Ban in Romania de la Rayban world, toate produsele fiind originale si ieftine chiar. In anul urmator, ochelarii au primit rame metalice si au inceput sa fie vanduti sub numele de ''ray-Ban-Aviator''.

Cu o viata atat de lunga, ochelarii de tip aviator sunt probabil cel mai vandut model in toata lumea. Se potrivesc oricum si iti ofera un aer sofisticat. Pe rayban-world ai o multime de modele de ochelari de tip aviator ce beneficiaza de preturi mici.

» Preluat de pe LivePr.ro
- Ochelari Ray Ban in Romania doar la RayBan world ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro