Obtine rapid un Certificat ISO 14001 la cel mai mic pret posibil si nu vor fi suspiciuni ca otravesti mediul!

februarie 1, 2020

Lipsa de etica a unor firme fata de mediu se poate vedea cu ochiul liber. In fata unui comportament abuziv care este sinonim cu contaminarea apelor, a solului, cu otravirea aerului pe care il respiram sau cu taierile masive de copaci, oamenii au doua reactii:

-prima intra in categoria:”Ce-mi pasa mie?” Oamenii vad cum posesorii unor firme polueaza ostentativ mediul, dar nu sesizeaza organele competente sa intervina. Ei recurg la acesta strategie pentru a nu-si complica existenta si pentru ca stiu ca antreprenorul respectiv nu va fi niciodata amendat sau sanctionat in vreun fel, deoarece face parte din categoria:„de-ai lor”.

- a doua reactie este cea potrivita si consta in faptul ca omul care observa ia atitudine. El anunta forurile competente care pot efectua controale inopinate, dar mobilizeaza si cetatenii sa protesteze pasnic in fata poluatorului respectiv, iar acesta este strans cu usa, fiind nevoit sa investeasca in diminuarea poluarii.

Ce greseli fata de mediu se pot comite si care este impactul lor in timp?

Am vazut spalatorii auto asezate strategic pe malul apelor, iar apa reziduala (care contine detergenti puternici, murdarie si agenti patogeni) este deversata direct in raul respectiv.

La vale, exista copii care fac baie in apa aceea in special vara, fiindca in asezarile mici aceasta a ramas distractia de baza a copiilor.
Mai mult de-atat, vacile care pasc pe islaz, beau adesea apa poluata si se pot imbolnavi grav. O parte din microbii inghititi de animal simultan cu apa, pot fi dati mai departe omului in lapte.

Multe dintre restaurantele marilor orase nu au separatoare de grasimi montate sub chiuveta si atunci uleiurile folosite si refolosite sunt aruncate direct pe pamant, undeva in spatele sau ajung in canalizare si produc multe neajunsuri.
Un lucru este cert: mediul nu ne apartine si nu trebuie sa fie sacrificat in numele succesului unei afaceri!

Doresti sa demonstrezi lumii intregi ca ai un comportament moral fata de tot ceea ce te inconjoara? Obtine rapid un Certificat ISO 14001 la Cel Mai Mic Pret Posibil si constiinta ta va fi impacata, fiindca specialistii vor verifica modul in care activitatea ta afecteaza negativ mediul, dar vor veni si cu solutii pentru diminuarea acesteia.

In prezent exista filtre de retinere a gazelor toxice si a impuritatilor, se pot construi puncte de colectare a lichidelor periculoase, important este ca antreprenorii sa isi doreasca sa investeasca in aceste lucruri utile pentru intreaga comunitate.

La ce i-ar folosi unui om sa dobandeasca averi fabuloase, sa se trezeasca grav bolnav, fiindca a lucrat intr-un mediu toxic si sa constate ca nu isi mai poate recupera sanatatea si prelungi viata cu toti banii si toate bunurile pe care le are?

S-ar mai bucura cineva de vila luxoasa cu piscina pe acoperis, de colectia de masini scumpe, sa stie ca multi oameni care au lucrat pentru firma sa au murit prematur din cauza toxicitatii in care au lucrat?

Banii castigati prin sacrificarea constiintei si a celor din jur sunt murdari de sange si nu te lasa sa te bucuri de realizarile din plan material, de aceea ar trebui sa soliciti acum oferta pentru certificate iso 14 001!

De ce trebuie sa urgentezi totul? Fiindca pana la data de 14 februarie, 2020 toate tipurile de certificari costa cu 50% mai putin.
Certificareiso.ro doreste sa incurajeze toate firmele din tara sa implementeze cultura calitatii, in toate departamentele si in relatiile cu mediul, cu proprii salariati, cu ceilalti clienti si cu partenerii de afaceri.
Formalitatile de obtinere au fost mult simplificate ca toti antreprenorii din tara sa poate avea certificari iso de diverse tipuri si activitatea lor sa se imbunatateasca simtitor. Un certificat iso inseamna progres pentru intreaga tara si un castig garantat pentru toti romanii.

Calitatea vietii trebuie sa primeze si atunci grija fata de sanatate, securitate si mediu trebuie sa treaca pe primul plan.
In calitate de antreprenor sau de manager nu trebuie sa te ocupi personal de eliberarea acestor certificari. Tot ce ai de facut este sa completezi formularul online pus la dispozitia vizitatorilor in care sa precizezi datele de contact si sa soliciti consultanta, iar in cateva zile vei avea documentul.

Specialistii firmei Certificareiso.ro iti ofera informatiile necesare despre fiecare certificare in parte si actele necesare obtinerii acestuia.
Dupa ce discutati si iti dau lista actelor necesare totul decurge rapid, mai ales daca esti receptiv la schimbarile propuse in vederea cresterii calitatii.

Ei te invata sa faci ecomie de resurse, sa tratezi cu deferenta toti oamenii cu care intri in contact, de la salariatul care face curat in birouri, pana la clientul milionar in euro sau partenerul strain de afaceri.

Certificatul iso echivaleaza cu documentul de maturitate al tau in calitate de manager sau de antreprenor si trebuie sa il ai neaparat.
Aspiri la succes in tara si in afara ei? Solicita certificarile care sunt asa cum este diploma de bacalaureat pentru cineva care doreste sa se inscrie la facultate.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro