Obtine gratuit o rezerva de bani pentru cadouri

De Sarbatori, Banca Romaneasca are o oferta speciala pentru cardul de credit: obtinere gratuita a cardului, fara plata comisionului de emitere, iar pentru primul an nu se plateste comisionul anual de administrare a contului de card. Marea noutate este ca acest card de credit poate fi obtinut si prin telefon, sunand la (021) 408.08.08. Tot prin telefon poate fi obtinut si creditul pentru nevoi personale de pana la 17.000 de lei, pe o perioada de pana la 5 ani.

Cardul de credit de la Banca Romaneasca ofera acces la o linie de creditare disponibila pe viata, de pana la 17.000 de lei (echivalentul a 5.000 de euro), fara garantii. Linia de creditare este la dispozitia posesorului de card 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, in tara si strainatate.

Cardul de credit poate fi folosit atat pentru plati la comercianti, cat si pentru retrageri de numerar de la ATM-uri. Marele avantaj oferit pentru platile la comercianti este dobanda 0% pentru sumele ! returnate in perioada de gratie de pana la 45 de zile.

Suma minima care trebuie rambursata lunar este de numai 5% din sumele utilizate, la care se adauga comisioane, taxe si dobanda aferenta, dupa caz. Aceasta suma poate fi utilizata din nou a doua zi dupa rambursare.

Documentele necesare pentru obtinerea unui card de credit prin telefon sunt: actul de identitate, un document doveditor al venitului – pentru salariati este suficient ultimul fluturas sau adeverinta de salariu, si o factura de utilitati (telefon, energie electrica sau gaze) pentru dovedirea adresei de domiciliu. Pentru cardurile de credit obtinute prin telefon, banca ia in considerare urmatoarele tipuri de venit: salarii, pensii si venituri din activitati independente.

Pentru creditele obtinute in sucursale, banca accepta si alte tipuri de venit care pot fi justificate cu documente legale: chirii, dividende, venituri aferente contractelor de colaborare, diurne etc.

Pe ! langa cardul de credit, Banca Romaneasca ofera produse care su! nt print re cele mai competitive din piata, cum ar fi creditele pentru nevoi personale si creditul pentru casa. (Banca Romaneasca)