A lasat cadouri familiei sale inainte de a se sinucide

O studenta a lasat cadouri pentru familia sa inainte de a sari spre moarte, au declarat rudele apropiate.
Parintii lui Madison Holleran inca cauta raspunsuri cu privire la modul in care fiica lor, care a facut performanta in atletism, a decis sa-si ia viata. In varsta de 19 ani, tanara adolescenta a studiat la Universitatea din Pennsylvania si a fost o membra renumita a echipelor de fotbal si atletism. Madison s-a luptat cu o depresie de ceva timp, incercand sa faca fata situatiei de a fi departe de casa ei Allendale, New Jersey. Desi a cautat ajutor la un centru de sanatate pentru studentii, incercand sa-si trateze starea depresiva, Madison a fost gasita moarta dupa ce a sarit de pe o cladire.

Intr-un interviu acordat revistei People, familia a dezvaluit ca tanara a lasat biscuti pentru bunicii ei, trufe cu ciocolata pentru tatal ei si un colier pentru mama.

Tatal victimei intentioneaza sa deschida o fundatie care va purta numele fiicei sale si care va avea ca scop ajutarea altor tineri care sufera de depresie. Acesta a mai precizat: "Daca cei care comit acest act ar intelege cata suferinta provoaca familiei prin sinucidere, nu ar mai recurge la acest gest infiorator".

Sursa: Mirror

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro