O tanara consuma in fiecare zi un sul de hartie igienica… pe post de gustare

decembrie 11, 2014

Jade Sylvester, o tanara mamica din Anglia, a dezvaluit faptul ca este dependenta de hartia igienica, dar nu o foloseste conform scopului de utilizare prevazut. Femeia mananca sulurile de hartie cu o pofta extraordinara si, desi a recunoscut ca acest obicei poate fi daunator pentru stomacul sau, a adaugat ca pana acum nu a intampinat nicio problema de sanatate.

Conform informatiilor prezentate de publicatia Metro, Jade a simtit prima data nevoia sa manance hartia din toaleta in timp ce era insarcinata cu fiul sau, Jaxon. Nu a considerat ca ar fi vreun viciu – este recunoscut faptul ca, in perioada sarcinii, femeile pot avea de multe ori pofte mai „ciudate”.

A inceput totusi sa se ingrijoreze dupa ce a nascut si a observat ca poftele nu se opresc, dimpotriva: textura moale si aromata a hartiei i se parea delicioasa. In prezent, femeia in varsta de 25 de ani este dependenta de hartie igienica si recunoaste ca nu se poate opri. „In fiecare zi incerc sa ma abtin si sa merg la toaleta cat mai rar posibil, pentru ca stiu ca daca voi merge voi manca toata hartia”, a declarat Jade.

Femeia a mai spus ca cedeaza mereu tentatiei: uneori nu poate rezista si merge la toaleta doar pentru a manca. „De obicei am doua suluri de hartie in toaleta: unul pentru mancare si altul pe care il folosesc normal”.

Nu are un brand favorit, dar admite ca gusturile difera in functie de producator. Evita marcile de lux, cum ar fi Andrex, in schimb, nu ar renunta la hartia comercializata de supermarketul ei preferat, pe care o considera o delicatesa, chiar daca nu este „de firma”.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro