O stewardeza Qatar Airways, surprinsa in stare de ebrietate de catre vicepresedinte

Un email apare pe internet in care o angajata a companiei aeriene Qatar Airways, este in stare de ebrietate, culcata pe podea. Vice-presedintele Rossen Dimitrov a trimis colegilor femeii o fotografie cu aceasta cazuta pe podea, spunand ca se simte "rusinat si dezgustat". Pentru majoritatea oamenilor, sa te vada seful beat, oriunde ai fi, este deja o pedeapsa suficienta.

Nu si pentru aceasta femeie, a carei fapta a fost impartasita cu toti colegii ei, de catre vicepresedintele companiei la care lucreaza.
Membra a echipajului de zbor, a companiei aeriene Qatar Airways, a fost surprinsa adormind langa usa unitatii de cazare si a trebuit sa fie transportata la etaj de catre colegii sai.

Femeia a fost ingrozita cand dimineata a aflat ca o poza de-a ei in care era "beata" a ajuns pe biroul sefului ei dar si la vederea colegilor.
Vice-presedintele Rossen Dimitrov a precizat : ""Sunt atat de rusinat si deranjat de acest comportament afisat de catre un membru titular al echipei noastre, un adult care a fost angajat al companiei de peste 9 ani. Cum putem schimba regulile atunci cand nu ne comportam ca indivizi maturi."
Intr-un comunicat emis de catre compania aeriana Qatar Airways, se precizeaza faptul ca personalul trebuie sa respecte valorile culturale ale Orientului Mijlociu. Consumul de alcool, importul de droguri, pornografie, produse din carne de porc si carti religioase, sunt interzise intr-o natiune islamica conservatoare, turistii avand bagajele scanate la sosirea in tara.

Sursa: Mirror

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro