O profesoara a batut un elev pana a rupt liniarul

O profesoara a lovit un elev in varsta de 6 ani din Marea Britanie pana cand a rupt liniarul de capul acestuia, potrivit publicatiei Metro. Rina Khan, de 41 ani, este, de asemenea, acuzata si de faptul ca l-a numit pe baiat “Muppet” pe langa agresarea fizica, dupa ce elevul a pus o intrebare gresita la ora de matematica.

Procurorul, Peter Arnold, care a demarat procedura de urmarire penala, a declarat pentru tribunalul din Birmingham ca incidentul l-a ranit pe baiat si l-a lasat “trist si speriat”.

“Inculpatul a fost suparat deoarece pe scurt, profesoara l-a lovit peste cap cu o rigla de plastic pana cand aceasta s-a rupt”, a adaugat Arnold.

Un asistent scolar se pare ca a auzit-o pe Khan strigand la baiat in timp ce ea statea in spatele lui. Intr-o declaratie asistentul a spus: “M-am uitat din nou si o bucata din liniar era prin clasa.”

Profesoara neaga acuzatia ce i s-a adus si anume ca ar fi agresat baiatul cu cruzime, aceasta pretinzand ca doar a batut usor capul elevului iar faptul ca liniarul s-a rupt nu este din cauza fortei cu care ea a lovit.

 

Sursa: Metro