O poveste din cele O Mie Si Una De Nopti

Celestial Belly Dancers anunta organizarea unui spectacol unic, incarcat de filosofia si ritmurile orientale, din care nu lipsesc costumele fermecatoare cu voaluri si banuti, dansul cu focul sau momentele comice.

Lumea misterioasa a celor o mie si una de nopti isi deschide portile pentru a ne face partasi la o poveste vibranta despre dragoste si bucuria de a trai. O poveste despre cele o mie si una de fete ale senzualitatii, despre dansul care descifreaza ritmuri secrete ale universului. Un calif, un harem irezistibil, voluptate, umor spumos si o revelatie care face ca magia sa intre cu drepturi depline in viata personajelor. Dar o mie si una de nopti pot incepe pentru noi toti, aici si acum.

Marti, 25 Aprilie, Ora 19:30
La Sala Rapsodia
Str Lipscani Nr. 53
Va Asteptam Cu Drag!

Biletele s-au pus in vanzare la Sala Rapsodia a Teatrului De Revista C.Tanase
Categorii de bilete: A – 35 RON, B – 25 RON

Trupa de teatru si dans ‘Celestial Belly Dancers’, a fost infiintata in anul 2004.A sustinut spectacole in tara si in Bucuresti, a organizat primul festival international de belly dance din Romania, si isi propune prin intermediul acestor spectacole, sa reinvie traditia originara a dansului oriental tip ‘belly dance’, cunoscut si la noi in tara ca ‘dansul din buric’.Acest dans stravechi trezeste atat in sufletul dansatoarei cat si a spectatorului, dinamismul, pasionalitatea, senzualitatea…intr-un cuvant bucuria de a trai, incantand sufletul printr-o emotie artistica autentica.