O noua publicatie – Business Leader

Aceeasi echipa care a lansat si publicatia The Investor (echipa redactionala si departamentul de creatie) au deschis un nou proiect, numit Business LEADER. Conceptul revistei se intemeiaza pe experienta precedenta in media a tuturor membrilor echipei si marcheaza in peisajul de media romanesc un stil nou in tratarea mediului de afaceri. De la inceputul lunii iunie aveti pe birouri si in punctele de difuzare a presei o noua revista de business.

Am ales provocarea de a concepe un produs nou, de a schimba nu doar numele, ci si detaliile care pot face diferenta: grafica, teme abordate, dinamism.

In primul numar al publicatiei puteti citi un cover story despre „Cum iti poti cladi o cariera intr-o multinationala”, care povesteste experienta managerilor romani ajunsi sa ocupe pozitii de top in interiorul marilor companii.
Interviul lunii este cu Patrick Gélin, presedinte si CEO al BRD-Société Générale, care explica strategiile bancii sale pentru acest an.
Ca tendinte, puteti citi despre marketingul senzorial si directorul filialei romanesti a liderului mondial de piata in marketing senzorial, Mood Media.
Articolul de management va vorbeste despre inteligentele multiple si povestea Proiectului zero.
Cristian Sarbu, avocatul VIP-urilor, dezvaluie cate ceva din parcursul sau profesional.
Studiul media analizeaza cum vede presa romaneasca creditele.
La rubrica trend auto puteti citi despre cele zece masini cele mai scumpe din lume.
Ca de obicei, intalnirea lunara cu templierii va asteapta intre paginile revistei noastre.
Despre squash, sportul de networking, aflam de la Cristian Ionescu, manager al Coface Romania.

Business LEADER are o imagine eleganta, in perfect acord cu subiectele abordate. Revista vine cu o privire complet noua asupra lumii afacerilor si a oamenilor care activeaza in ea. In fiecare luna puteti citi despre experientele si ideile de afaceri ale unor oameni deveniti lideri in domeniile lor si mai ales despre latura umana a acestei lumi de regula rece si impersonala. Chiar daca lumea le apartine, caci de fapt, ei cladesc viitorul prin ideile lor transformate in actiuni si decizii, sunt oameni de cele mai multe ori extraordinari care pot constitui un exemplu pentru ceilalti.

Revista se incadreaza in categoria glossy, beneficiaza de o calitate deosebita a graficii si hartiei folosite si are o frecventa de aparitie lunara. Contine interviuri cu lideri din lumea afacerilor, politicii, cu persoane care au puterea de a influenta mediile in care evolueaza si care sunt instinctiv urmate de echipele lor.

Audienta este formata din CEO, top managementul companiilor, antreprenori, investitori, liber profesionisti. Distributia este asigurata de Mesageria Micul Paris iar o parte este dedicata catre oamenii de afaceri, oameni politici, institutii, centre financiare, ambasade.

Business LEADER are rubrici destinate antreprenorilor, managerilor si celor care iau decizii: strategii de management, integrare europeana, analize ale lumii afacerilor, tendinte ale bursei, povesti de succes, gadget-uri, lifestyle.

Revista Business LEADER abordeaza subiecte despre oamenii care au schimbat istoria si despre cei care ne hotarasc viitorul.
De asemenea, puteti gasi stiri din toate domeniile care influenteaza lumea, despre produse si evenimente. Aflati de la specialistii din domeniu ce inseamna imaginea in afaceri, cat de mult conteaza aceasta si cum se construieste. Puteti citi despre ce fac oamenii de afaceri intr-o zi de lucru, dar si cum isi petrec timpul liber.

Revista Business LEADER este de asemenea co-organizator al seriei de evenimente initiate de BTL Design pentru IMM-uri, in perspectiva integrarii, conferinte intitulate „Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor.” Cinci editii ale acestei conferinte au avut deja loc, in judetele Bihor, Bacau, Neamt, Galati, Braila. Acestea au reunit în total aproape 500 de IMM-uri din acele judete. In toamna, vor avea loc alte cinci conferinte: Maramures, Bistrita Nasaud, Cluj, Arad, Vrancea. In aceste simpozioane, revista este in contact direct cu mediul de afaceri locali si cu oamenii care conteaza in fiecare din acele orase.

Business LEADER doreste sa va ofere instantanee ale societatii, dar, in egala masura, o reunire a acestora intr-o viziune de ansamblu asupra unei Romanii in schimbare.