O noua polita de asigurare pentru locuinta Allianz-Tiriac – Casa Direct

Allianz-Ţiriac lanseaza incepand cu luna decembrie 2011 o noua polita de asigurare complexa a locuintei – Casa Direct – ce poate fi achizitionata exclusiv online prin intermediul portalului www.allianzdirect.ro.

„Prin lansarea acestei asigurari facultative a locuintei, Allianz-Ţiriac reuseste sa acopere in intregime nevoile de protectie de baza destinate persoanelor fizice care prefera achizitia de produse online.

Actualmente, oferta noastra de polite online include produsele de asigurare auto (Casco si RCA), un produs de asigurare pentru calatorii in strainatate (travel), carora li se adauga acum Casa Direct – produsul de asigurare a locuintei”, spune Bogdan Zamfirescu, Director pentru distributie prin canale alternative in cadrul Allianz-Ţiriac Asigurari.

Noul produs ofera trei pachete diferite de asigurare – Economic, Optim si Extra – clientul avand posibilitatea de a alege varianta potrivita, in functie de nevoile sale specifice. Pachetele Economic si Optim sunt standardizate: primul ofera protectie pentru imobil impotriva riscurilor de baza (incendiu, explozie, trasnet etc.), a celor catastrofice si pentru daune produse de inundatia provocata de apa de conducta; in cazul celui de-al doilea (Optim) sunt, in plus, asigurate bunurile din locuinta, iar proprietarul detine protectie pentru raspundere civila fata de terti.

In cazul alegerii variantei Casa Direct Extra, clientul isi „construieste” singur pachetul de protectie si limitele de acoperiri corespunzator nevoilor individuale. Astfel, clientii care opteaza pentru pachetul Extra pot decide limitele acoperirii pentru urmatoarele riscuri: inundatie de la apa de conducta, bunuri casabile, avarii accidentale la instalatiile cladirii, bunuri din locuinta si raspundere civila legala.

Citeste integral: www.banipentrucase.ro