O noua campanie promotionala – Samsung Electronics Romania

Dupa ce a atins recordul pentru cea mai mare expozitie foto digitala din lume si a premiat cele mai frumoase rasarituri de soare, Samsung Electronics Romania lanseaza o noua campanie promotionala destinata pasionatilor de fotografie si le ofera celor care isi achizitioneaza o camera foto Samsung sansa de a castiga sute de premii.

„Prin produsele noastre inovatoare ne dorim sa le oferim pasionatilor de fotografie din Romania o alternativa de calitate care sa le incurajeze pasiunile.

Suntem extrem de multumiti de raspunsul pozitiv pe care l-am primit pe campania Rise & Shine si speram ca, si de data aceasta, publicul va primi cu acelasi entuziasm initiativa noastra”, a declarat Mirela Vulpe, Product Manager AV in cadrul Samsung Electronics Romania.

Astfel, persoanele care isi achizitioneaza o camera foto Samsung in perioada 28 noiembrie – 31 decembrie se pot inscrie pe site-ul oficial al campaniei “Depaseste recorduri alaturi de Samsung!”, www.samsungimages.ro, si pot castiga premii constand in vouchere de cumparaturi de 50 sau 100 de RON pentru achizitionarea oricarui produs disponibil in magazinele Diverta.

Voucherele pot fi folosite pana la sfarsitul lunii martie 2012.

Produsele partcipante la promotie sunt camerele foto din seriile MV800, NX200, NX100, NX11, WB700, WB210, SH100, ST95, ST93, ST90, PL210, PL120.

Inscrierea in concurs presupune completarea formularului disponibil pe site-ul www.samsungimages.ro cu detalii privind bonul fiscal sau factura de achizitie a unuia dintre produsele participante la promotie, precum si codul unic al produsului.
Premiile se vor acorda fara tragere la sorti, tuturor participantilor care intrunesc conditiile din regulamentul oficial al campaniei, in ordinea cronologica a inscrierilor pe site.